میلاد و شیخ هم اعلام عامادگی کردن ، عارمینم که هست ؛ منم اگه تونستم میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد و شیخ هم اعلام عامادگی کردن ، عارمینم که هست ؛ منم اگه تونستم میام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين ناعادلانه است که؛
من غصه هاى تو را بخورم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
و دیگری مــ.مه هاى تو را...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تا دو هفته دیگه احتمال 90 درصد من میرم رشت!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو چه دیدی شاید یه سر هم انزلی اومدم!
آماده باش که بیام سرت خراب شم
الهی العفو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال من نیاین من تا سر کوچه هم نمیامنقل قول:
از بدو تاریخ برای بدست اوردن معشوق نه جنگ تن به تن،نه شعر سرودن،نه کوه کندن،نه زانو زدن،هیچکدوم عین ریدن به طرف تو جمع جواب نداده
(sm70)نقل قول:
قدمت رو چشم (sm127)
تو با دخدر همسایتون بیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه برم خونه ، شب همگی آروم (sm127)
شب خوش رفیق روز تنهایی (sm127)
شنودگان عزیز توجه فرمایید ویندوز 10 آخرین ویندوز مایکروسافت نصب شد
بیت الله (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- رفتم داروخونه گفتم آقا بيستا كاندوم بده 😐
ديدم دوتا دختر او پشت نشستن دارن بهم ميخندن
گفتم بكنش بيست و دوتا ، ديدم خفه شدن 😐
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بخندي ميشه بيست و سه تا😂 😂
خدایی پسرا خیلی باحالن
.
.
.
.
.
... .
.
.
.
.
.
.
تو امتحان تنظیم خانواده سوال اومده بود:" بیضه ی چپ بزرگتر است یا راست ؟"
دست همه بچه ها رفته بود تو شلوارشون ،
که یهو مراقب تهدید کرد: " آلت تقلب رو ضمیمه ی برگه تون می کنم!!"
میدونی عشق یعنی چی؟
ینی وقتی اقاتون عصبانی میشه بذارى هرچی دوست داره بگه وداد بزنه . وقتی اروم شد برى کنارش بشینى ودستاشو بگیرى توچشاش با مهربونی زل بزنى ، آروم با موهاش بازی کنی ونوازشش کنی و بگى عزیزم
.
.
.
.
زنگ زدم الان ازتیمارستان میرسن چند دقیقه طاقت بیار!!
والا ديگه چقد تحمل !!!!
چقد خوبِ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره... ایران موزیک... اولین سایه ای که از محسن چاوشی دیدم توی این شبکه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شهاب بخارایی بود اونموقع همیشه یه دختر تو کلیپش رو صداش لب میزد چقد اونو پخش میکرد
(sm50)نقل قول:
مشتبا که کلاس گرفته تابستون... یکی دو هفته دیگه میام...نقل قول:
(sm50)(sm27)
دل کندن از غم بالو پر می خواد (sm50)
(sm50)نقل قول:
سفر همیشه همسفر میخواد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محکم بشین دلم این دور آخر ... (sm81)
میدونم امشبم از خواب میپرم
از گریه تا سحر خوابم نمیبره (sm81)
برو بمیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میای انزلی؟ (sm50)نقل قول:
چرا؟ اخه چی میخوای از جون این زندگی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند و چنین نیز نخواد ماند(sm111)
تازه داره بدبختی ها و فلاکت هایی جدیدی واسم پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس زودتر بمیر(sm120)نقل قول:
(sm27)
نوید رفتم ویندوز 10 رو گرفتم فقط نسخه ی اینترپریز بود
چجوری باید بفهمم که نسخه ی نهاییش رو گرفتم ؟
میگفتی لینک پرو بدم بهتنقل قول:
نقل قول:
فدایِ خودت (sm10)
باز که تو نصف شب بیدارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم بیداری :|
من دارم میرم لالا. دوتا تاپیک بزنم میرم (sm27)
من بیدارم که اگه تو بیدار بودی بهت تذکر بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی
نقل قول:
:|
تو کِی می خوابی؟ (sm172)
نمیدونم...نقل قول:
نقل قول:
(sm88)