(sm81) نمیشه . نمیشه آقا نمیشه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) نمیشه . نمیشه آقا نمیشه (sm81)
ملی جان . خانم معلم ! اینجایی ؟ بیا به دادم برس آبجی (sm81)
چی شده؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبجی از فکر این دختره بیرون نمیرم . هیچ کاری هم از دستم برنمیاد . بگو چه خاکی به سرم بریزم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هعی روزگار (sm50)
هیچی بساز و بسوز..عوضش بزرگ میشی..اگه نخوادت فایده ای نداره خواستنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه بیخیال شد . هرچی تلاش کردم نشد . بگو چیکار کنم ؟ آخرین تلاشم رو هم میکنم شاید فرجی شد . خدارو چه دیدی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کج رفتاری ای چرخنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بدکرداری ای چرخ
سر کین داری ای چرخ
نه دین داری نه ایین داری ای چرخ
نه دین داری نه ایین داری نه ایین داری ای چرخ(sm50)
میخوای چیکار کنی؟بدترش نکنی یهونقل قول:
نمیدونم چیکار کنم دیگه عقلم قفل کرده . کاش سرم میخورد به سنگی جایی فراموشی میگرفتم . کاش فقط ای کاشنقل قول: