نمیدونم چی بهت بگم..هر کاری میشده کردی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چی بهت بگم..هر کاری میشده کردی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خودم میگم خب شاید ازم خوشش نیومده شاید به خودش میگه لیاقت من بیشتره . شاید دنبال یه آدم خوشتیب تره شاید با من بودن واسش کسره شانه . خب من چیکار کنم که مثل فلانی و فلانی نیستم . دیگه باید برم بمیرم ؟
- (sm1)
تمام عمر بستیم و شکستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز بار پشیمانی نبستیم
جوانی را سفر کردیم تا مرگ
نفهمیدیم به دنبال جه هستیم
عجب آشفته بازاری ست دنیا
عجب بیهوده تکراری ست دنیا
(sm50)
پسر خوب هیچکس تو این دنیا ارزششو نداره که تو فکر کنینقل قول:
کمی بدی هیچی نیستی..اعتماد به نفست تحت هیچ شرایطی
نباید از دست بره...اصلا ارزششو نداره..تو الان تو اوج جوونی هستی پر موقعیتای ایده ال..این افکارو بریز دور
دیگه نه امیدی واسم مونده نه اعتماد به نفسی . نمی دونی من چی کشیدم ! نمی دونی چند بار تحقیر شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام این روزا میشه واست خاطره...از زندگیت لذت ببر...نقل قول:
من تجربه دارم که بهت میگم زندگیتو بکن...بیخیالش
الان الی صبح میاد همه اینارو نخونده رد میکنه(sm2)
شب بخیر ... ببخشید اگه مزاحم شدم ... دنبال یکی واسه درد و دل بودم . مرسی آبجی ملیحه (sm10)نقل قول:
در دو سوی تُشَک ایستادهاند
مثل دو قهرمان آراماند
به هم نزدیک میشوند
مثل دو دوست دست میدهند
به هم نگاه میکنند
مثل دریا و ماه
عمیق
به هم نگاه میکنند
آنگاه
کُشتی آغاز میشود
خم میشوند
دست در بازوی هم