آن کس به خاک میافتدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که زودتر میگوید
دوستت دارم ...
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آن کس به خاک میافتدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که زودتر میگوید
دوستت دارم ...
(sm50)
خواهش میکنم رسول جان...میدونم حرفام تلخه ها ولی باور کن یه روزی به حرفام میرسی...واسه ما که نشد ایشالا واسه تو همونی که میخوای بشه..شبت اروم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی شبام ستاره نیست ... موندم و راه چاره نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را به اندازه تمام کسانی که دوست نداشته ام دوست دارم..
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا عمیق است
تنهایی عمیقتر
دستت را بده
با هم دست و پا بزنیم
پیش از آن که غرق شویم
شهاب مقربین (sm50)
بینندگان جان تا صب در خدمتتون هستیم با اشعار شهاب مقربین (sm120)
توی این شهر قدیمی که یه گوشش خونه داری
هنوزم مثل قدیما یه دل دیوونه داری
با تو ام گیسو پریشون، به دلا زده شبیه خون
هنوزم میل به داغ ِ، بوسه ی شبونه داری
عاشقا صف میکشیدن، خم زلفاتو ببینن
بگو از اونهمه عاشق، این روزا یه دونه داری
(sm169)
همهی کلمات
معنای تو را میدهند
مثل گلها همه
که بوی تو را پراکندهاند
سکوت کردهام
که فراموشت کنم
اما مدام
مثل زنبوری سرگردان
رانده از کندویش
دورِ گلم میگردم
(sm50)
ببینم میتونی یه کاری کنی محسن ازش شعر بگیره عین یاغی تبار یا نه(sm120)نقل قول: