گفتی کوشیلنی(sm120)اگر پنالتی نداده بود یه گل به یاد موندنی شاهد بودیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتی کوشیلنی(sm120)اگر پنالتی نداده بود یه گل به یاد موندنی شاهد بودیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
خدایی بخوام با انصاف باشم ارسنال فصل های پیش بهتر بازی میکرد من این فصل به زور یکی 2 بازی خوب ازش دیدم (sm25)
تو انگلیس فقط آرسنال (sm50)
اگه ارسنال نتونست راهی نیست جز تیم اقا مورینیو حالاهرکی هست
به قول یوسفی حرکت لیونل مسی واری رُ زد هازارد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا از کوشیلنی خیلی بدم میومد ولی الان قابل تحمل تر شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیمونو پخش نمیشه ؟(sm70)
ولی عجیب بود یوسفی بر خلاف بقیه گزارشگرا عقده گشایی نکرد (sm120)
دمش گرم خوشم اومد ازش تعریف میکرد از چلسی (sm19)
تیم دوساله ریده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)
حسین گی ناراحت نباش امسال سومی روشاختونه (sm70)امروز بازی من یو رو دیدم اگه ده خیا نبود 6 تا میخوردن (sm70)