رفتم دنبل بزنم نشد برگشتم .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم دنبل بزنم نشد برگشتم .. (sm74)
انصاری واقعا عالی بود و شانسم اورد اول فصل که حیدریه و اون حاتمی گاگول مصدوم شدن بهش بازی رسید(sm2)وگرنه یکی دوتا دیگه هم بودن بهشون بازی نرسید .. رحمتی ، ایینه چی..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو رضا ... (sm74)
به رضا بگو آلبوم رو UP کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نویز لعنتی سرطان اینترنت هستش
مردک بی جنبه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باید آشنا داشته باشی نداری؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کسی منو یادشه؟ (sm70)
اشکال نداره میرم فوتسال به جاش .. (sm118)
علیرضا نبودی؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصاتو گذاشتم از اون گذشته هر چن وقت همینجوری گیج میزنه به شرکتم چن باز زنگیدم راس میگن عیب از اینجاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم داخلیه میگم یکی بیاد حلش کنه لامصب تو خارج از این چیزا هس این جا خودت باید بیفتی دنبال همه کارا (sm81)برم خارج(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیم کشی درسته بیشتر جاهاش یه ورودی من خیلی بش مشکوکم کاریم نمیتونم بکنم ! دو تا سیم از اون ور اوردن به این ور پیچوندن خب من چیکا کنم بقل کنتور برقم هس
در طول مسیر تا خود خونه هم یجاییش بود یکم اسیب دیده بود سیمش لخت بود اونجا رو تعمیر کردم درست چسب زدم ولی اون چیزی که باید نشده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا به پیر به پیغمبر امشب نمیاد ..
خودتم گفتی خاک تو سرت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا قربانی - مرگ قو ... (sm88)
چرا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو این جمعیت 170 نفر یکی یه آشنا نداره یعنی بهتره بریم بمیریم... چه وضعشه آخه (sm142)
خاک تو سرت الان وقته دنبل زدنه دیوث البوم رو پیدا کن مردیم از خماری(sm178)نقل قول:
ینی خدا رحم کرد واقعا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا انقد مطمئن؟ (sm77)نقل قول:
همون دفه که یه یه بابا تخلف کرد چوب تو کونش کردن ..
چون شرکت پخش گفته اگه آلبوم قبل از زمان تعیین شده پخش بشه دهن همه مراکز پخش رو سرویس میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه از کجا پیدا کردن؟؟؟؟نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو یخورده یواش تر میخوام پست الی رو بخونم دیوثا (sm2)
مال پریز نیس چون پریز دیگه ام بود همی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون گذشته کلا این طبقه نزدم جای دیگه تست کردم همین بود البته اون موقه که خیلی ریدمان بود مال همون قسمت تو حیاطه منتهی واقن نمیدونم دیگه چیکا کنم اخه کابلم خواستم کلا عوض کنم در معرض هوا و افتابه یارو اومد دید گفت حیف این کابله کیفیتش عالیه ! عوض نکرد از پول بدش نمیاد که
یه شکلک بزن تنگش آدم به دل نگیره(sm2)نقل قول:
ها والا(sm2)نقل قول:
به آشنا و غیر ربط نداره خیلی صفت گرفتن که آلبوم لو نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا گفته ؟ لینکی چیزینقل قول:
اگه فرضا یکی یک عدد بفروشه چجوری می فهمن که از کدوم مرکز پخش بوده؟
همه فهمیدن کجا پخش کرده فهمیدنش کار سختی نیس فروشگاهه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش چرت و پرتِ، خودشونم میدونن ده دقیقه بعد پخش تو کل نت قابل دانلوده.. فقط نمیخوان نظم پخش به هم بخورهنقل قول:
صبح که رفتم مغازه دنبال آلبوم یارو برگشت گفت شرکت اطلاعیه یا بخشنامه یا یه همچین چیزی زده که اگه آلبوم لو بره پدرتون در میاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شماره داره.. مثل پول.. fbi میاد میگیره کیونشون میزاره(sm2)نقل قول:
انگار اپلود بشه میفهمن از رو کدوم سی دی اپلود شده(sm2)چرت و پرت
الان یکی یه یوزرنیم درست کنه بیاد اینجا آپ کنه... لینک بده از کجا میخوان بفهمن...
اینو لطفا جواب بدید (sm54)نقل قول:
تو می گفتی یدونه بدهنقل قول:
آخی به دل گرفتی عزیز (sm2) جدی نشنیده بودی تا الان ؟! من بارها شنیده بودم رو این حساب فک میکردم (sm2)نقل قول:
تنها راهش اینه که یکی از اعضا مجمع با یکی از این پخش کننده های استانی رفیق باشه یه ترکشو بزنیم فردا صب ساعت 6 کل البوم وسلام
خودشون مسخره کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]