خودکشی ممنوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودکشی ممنوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واه :/
والاهنقل قول:
پ.خ باز کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شد
دیده شد... شاید پسندیده شد؟نقل قول:
نقل قول:
نوچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم دیگه
شبِ همگی خوش (sm27)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm10)نقل قول:
ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺁﺯﻣﺎﯾﺸﻮ ﺑﻪ ﺩﮐﺘﺮﻡ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺍﺩﻡ
ﺩﮐﺘﺮﻡ ﮔﻔﺖ :
ﺍﻭﻻ ﮐﻪ ﺭﯾﺪﻡ تو ﺩﻫﻦ ﺩﻭﺳﺘﺎﺕ
ﺛﺎﻧﯿﺎ ﭼﺮﺑﯽ ﻧﺨﻮﺭ .
ﺛﺎﻟﺜﺎ ﻋﺮﻕ ﻧﺨﻮﺭ .
ﮔﻔﺘﻢ ﺩﻭﻣﯽ ﻭ ﺳﻮﻣﯽ ﻣﻔﻬﻮﻣﻪ ﺍﻭﻟﯽ ﺭﻭ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ
ﺩﮐﺘﺮﻡ ﮔﻔﺖ :
ﺁﺧﻪ ﻓﺮﺩﺍ ﭘﺎ ﻣﯿﺸﯽ ﻣﯿﺮﯼ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﺕ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺭﯼ
ﻣﯿﮕﻦ: ﭼﺮﺍﻧﻤﻴﺨﻮﺭﻱ؟
ﺗﻮ ﻫﻢ ﻣﯽ ﮔﯽ ﺩﮐﺘﺮﻡ ﮔﻔﺘﻪ
ﺍﻭﻧﺎﻡ ﻣﯽ ﮔﻦ ﺩﻛﺘﺮﺕ گه خورده
😂😂😂😂😂😂
pﻫﯿﭻ ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺲ ﮐﻪ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ اتاقت ﺑﻪ ﺣﯿﺎﻁ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺩﺧﺘﺮﻭﻧﻪ ﺩﯾﺪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻻﻣﺼﺒﺎ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺍﺯ ﭘﺎﺭﮎ ﺩﻭﺑﻞ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﺗره
شبا موقع خواب
دوتا سنگ با خودم میبرم تو رختخواب
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یکی واسه خاموش کردن لامپ
یکی هم
واسه اینکه مطمئن بشم پنجره رو بستم...!!
😂 😂 😂
دکتر رفتم ها ولی پول ندارم قرصامو بگیرم !!!! 😂 😂 😂
ツ
دوس دخترم زنگ زده میگه :
اسکناس نو داری؟
میگم آره.چقدر میخای؟
میگه صد هزارتومن ده هزاری و پنج هزاری میخام..
میگم آره دارم
میگه میشه واسم کارت بکارت کنی؟
"مثل تموم عالم حال منم خرابه خرابه خرابه ه ه ه ه ه ه
تو ذهنت من چه شكلي ام ؟
١- جذاب
بقيه گزينه ها اضافه بود پاك كردم :)))(hee)
عشق واقعی اونجاس که دختر با تمام عصبانیت با مشت بکوبه روی سینه عشقش و بهش بگه:
برو تنهام بزار!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پسرم با مشت چنان بزنه تو دهنش که دندوناش خوردشه دیگه از این غلطا نکنه!!!
.
والاخودمم انتظارنداشم انقدتلخ تموم شه :))
اینترنت واسه من ک خیری نداشت!!!
باز واسه شما خوب شد!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
با من اشنا شدین!!!
والا....
خدا منو از شما نگیره بلند صلوات
کشاورزی مشغول پاشیدن بذر بود، دختر ثروتمند و مغروری به او رسید وبا تکبر گفت:
.
.
.
بکار ؛
.
.
.
.
.
بکار که هر چه بکاری ما میخوریم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
کشاورز نگاهی ب او انداخت و گفت: دارم یونجه میکارم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاره ای نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کاملاً موافقم و باید زد (sm120)
الان پدر و مادر ِ همین دختر 12 ساله ، عین خیالشونم نیست به خدا (sm25) موندم چرا پدر مادرا اینجوری شدن و هر کاری بچه هاشون میکنن به جای تنبیه ، تشویقشونم میکنن (sm25)
دیگه بچه های این دوره زمونه از حد گذروندن و چاره ای جزء تنیبه نمونده به خدا
واسه تو زود ِ (sm2)نقل قول:
منم علاقه خاصی به زدن با کمربند دارم (sm2) اونم این کمربندای اچ ( hermes ) که من بهش میگم کمربند H توماس (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غم زده ای سوخته بود (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه چشمات مال من بود نداشتم مشکل خاصی ...
پسره ب دوس دخترش ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﮔﻪ ﭘﺎﯼ ﭼﭙﻢ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺎﯼ ﺭﺍﺳﺘﻢ ﺷﺎﻡ
ﮐﺪﻭﻣﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ؟!؟
دختره ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
.
.
.
..
.
.
.
ﻋﺼﺮﻭﻧﻪ :)))
جمله سنگین بود 85ثانیه تنفس!
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
از اول میدونستم مشتبا فقط حرف میزنه (sm172)
ایشالله بهتر تر شی (sm10)نقل قول:
استاد جغرافیا سر کلاس سکته میکنهبعد از تحقیق میفهمن........دانشجوی دختر ازش پرسیده خط استوا اعتباریه یا دائمی
چقدسخته با ی آهنگ عاشقونه ب یاد............50-60نفر بیفتیواقعا تمرکز ادم بهم میخوره!
شهرداری انزلی باید به دختران انزلیچی بابت زیباسازی شهر حقوق پرداخت کنه ..! اینا تنهایی 90 درصد زیباسازی شهر رو به عهده دارند . ﻻﻣﺼﺒﺎ ﻛﻢ ﺧﻮﺷﻜﻞ ﻧﺪاریم ﻛﻪ ....
یه دختر دیدم خیلی ناز بودرفتم دنبالش گفتممن از شما خوشم اومده، میشه شمارتونو داشته باشم؟گفت: نهگفتم: هر کاری هم بگی انجام میدمگفت: لطفاً برین.....منم همونجا ریدممن که به حرفش گوش دادم. نمیدونم چرا جیغ کشید
رفتم مغازه ی اسد آقا حبوبات بگیرم...یه دختره اومد گفت:سلام عدس آقا، اسد دارین؟من عدس آقا! اسد فک نکنم دیگه دختره روش بشه بیادمغازه عدس آقا
مورد داشتیم دختره مشروب خورده..........اینقدر مست بوده به دوش حموم میگفته گریه نکن همه چی درست میشه
امروز تو سوپری خرید کردم کارتم رو دادم و دختره فروشنده کشید گفت رمزش چنده منم خجالت میکشیدم گفتم بده خودم بزنم گفت نه بگو گفتم ۸۵ ۸۵جوری زد زیره خنده که آبروم رفت
جوری زندگی کنین که دم مرگ وقتی کل زندگیتون از جلو چشمتون رد میشه...نصفش فیلم **** نباشه ....شخصيت داشته باشین......
کاظم شب عروسیش میگوزه... ازخجالت میگه :خدایا منو مثل اصحاب کهف صدسال بخوابون ...تامردم یادشون بره. بعدازصدسال کاظم از خواب بلند میشه ...یک سکه میبره نون بگیره ... شاطرمیگه :این سکه که مال زمان کاظم گوزوئه ازکجا آوردی؟؟؟
دختره اسم پروفایلش جوجو بود!دو ساعت باهاش فک زدم...آخرش ازش پرسیدم چن سالته؟میگه 49 سالمه!خب لامصب جوجوچیه؟! تو الان یه شتـرمرغ بالغـی
میدونی بی نمک ترین ادمای روی زمین کیا هستن؟؟ ″دخترا ″ هستن آخه عسل که نمک ندارهدخیا بیاین پی وی تشکر کنید آروم بوسم کنین پوستم حساسه
رو دیوار مصلا نوشته بود:
نماز جمعه را با جلال وشکوه برگزار کنید.
یکی زیرش نوشته :
جلال نبود......!
با شكوه برگزار کردیم....!!!!
خیلی خوش گذشت ...
دختره پی ام داده : لپتابم مشکل داره
جواب دادم : چشه
میگه : نمیدونم چرا وقتی رمزشو میزنم همش ستاره میاد
میگم : مشکلی نیست اون واسه اینه که اگه کسی تو اتاق پیشت بود رمزتو متوجه نشه
میگه :
نه آخه وقتی کسی پیشم نیست هم ستاره میشه
o_O
دووووستان اسیییییید لططططفااااااا
ﺩﺧـــﺘـــﺮﺍ . . .
ﺍﮔﻪ ﭘﺴﺮﯼ ﺭﻭ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﮐﻪ
ﻭﺳﻂ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ps3 ﯾﺎ xbox ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺎﺵ
ﺑﺎﺯﯼ ﺭﻭ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﺪﻩ ،
ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﯿﺪ !
ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺘﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ
به همین برکت قسم!!
جناب قاضی: خب، علت درخواست طلاقتون چیه؟
.
.
.
.
.
.
زن: clash of clans!!!!
جناب قاضی: جدی ؟ ناموسن؟؟ لول شوهرت چنده ؟ میاد تو کلن ما؟؟؟
برا اینکه مادر بزرگم نــره تو اتاقم و دست به کامپیوتر نـــزنه ، بهش گفتم کامپیوتر وصله به اینترنت دست بزنی عکسات یهو تو اینترنت پخش میشه!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از اون موقع هر وقت میخاد بره تو اتاقم آرایش میکنه