مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کردند من هم سعی کردم اندکی به دوستداران فرهنگ و موسیقی حالِ خوب و انرژی مثبت القا کنم.» (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری که امسال را به عنوان سال اقتصاد و فرهنگ نامگذاری کردند من هم سعی کردم اندکی به دوستداران فرهنگ و موسیقی حالِ خوب و انرژی مثبت القا کنم.» (sm2)
(sm77)کی
آناتما اومد ممری؟(sm58)
لینک دانلود و زیر نویس فارسی
Game of Thrones S04E08 480p HDTV x264-mSD
با حجم 195.5 MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Game of Thrones S04E08 HDTV XviD-AFG
با حجم 420.3 MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Game of Thrones S04E08 720p HDTV x264-KILLERS
با حجم 1.22 GB
زیر نویس فارسی
اومد..کیفیت بالاترش هفته دگه میاد
با همین بسر کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرا زنده flying رو دیدی
خیلی تووپه!
کلا اجراهاشون تو بلغارستان خعلی خوب بود
مخصوصا flynig
(sm2) بچه ها مثل اینکه ساکت ننشستن
پیج زایتسف (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا ایران کونت میذاریم (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایران بیا مادرت ***....!!!!!!!!!!!!!! (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
** من گذاشتم کامل نوشته بود (sm2)(sm2)(sm2)
اونو علی اصحابی گفته بود (sm25)
(sm25) شتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Anathema (sm1)