شما از هم نقل میگیرین؟2 روز نبودیما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما از هم نقل میگیرین؟2 روز نبودیما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی ولبک تو زمین بود؟؟ چرا هیچی ازش ندیدیم (sm120)
اوزیل چش شده (sm81)
اینقد بدم میاد میگن اگر فلانی نبود(sm120)اگر کاسیاس نبود 10 تا میخوردین(sm120)اگر کاسیاس نبود لوپز بود که همه بازیا کلین شیت میکردیم(sm120)نقل قول:
عکس العملای ده خیا (sm54)دیوث چه توپایی رو گرفت (sm54)
یه پنالتی + 3 4 تا موقعیت از رو خط کشید بیرون بی شرف (sm70)نقل قول:
از اون ورم باز انخل نجات داد (sm50)
اره رو دومی رو میشه حساب کرد ولی اولی مال چلسیه دیگه (sm50)نقل قول:
تو مسابقات حذفی یه پخی بشن چمپونز لیگ و حذفی
امیدوارم قرعه خوبی بخوره ارسنال تو چمپیونز لیگ (sm50)
تو خفه (sm120)اون موقعیتایی که ده خیا گرفت اسپایدر من تو دوران اوجش نمیتونست بگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من بازم تکرار میکنم اگر امروز ویلیان جا شورله بود بیشتر از 2 تا میزدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسالم هی گفتم اگر جای 3 کله پوک مهاجم داشتیم قهرمان میشدیم که امسال داریم میبینیم (sm120)
جلو سیتی تیم خوب بود گل دومی رو که خورد خیلی مفت بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]