نه جدی بیا کارت دارم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نه جدی بیا کارت دارم ..
(sm1)چمبو مصدوم شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتیپ چرا نمیاد
این مینامینو هم که کلا برام علامت سواله
مینامینو کیه گو توش ..
ی محلش بود اون سری پلیس ریخت کلی از این اراذلو گرفت.. اونجا یکی دو تا رفیق دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا از شوخی 1 سالی ساری کار میکردم... سه راه قارن بودم
ماتیپ داره اماده میشه.. گومز هم اماده شده.... مینامینو خوبه.. لالانا سال دیگه میره.. شکیری گشاده یکم... این میاد ذخیره مانه .. وسطم میتونه بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قارن شه گویی میخوردی ..
تو خویمالی نکن (sm120)
دوتا اهنگشو گوش دادم به نظر میرسه ریده
موری اگه اوایلشو گوش دادی هنوز به ریده مانش نرسیدی پس.. بعد قمارباز ریده ماناش به طور فجیع شروع میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به ابراهیم نه به این(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنش سرویس من چقدر منتظر ترک قمارباز بودم چی بود این(sm51)(sm81)