(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا صبح میاد دیگه فرقی نمی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد پول داد نشد حتی از ک..ونم هم گذتشم در این راه ولی نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فردا صبح کی میاد رو نت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک ظهر یا صبح زود؟
یکی باشه که نه بحث پخشش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینجاس هیشکی یه پارتی نداره و الا نشد نداره که البوم موسیقیه اورانیوم غنی شده که نیس
آلبوم شب رو نتِ شک نکن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من میگم قبل هشت میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالش خیلی کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یعنی البوم رو داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 10 صبح پخش سراسری آلبوم تو سراسر ایرانه
الی خب یه روکار بده کار کنن خب منتهی بگو کابل رو از داخل محافظ رد کنن چاره دیگه ای نیست به نظرم یا اینکه بگو از ایفون ببرن سیم رو ولی اگه می خوایی راحت شی یه سیم جداگونه بکشنقل قول:
احتمالا تا چند ساعت دیگه میرسه به دستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی فروشنده ها رفیق ندارن؟ (sm2)نقل قول:
چرا یکی از رفیق های این همه آدم فروشنده نیست؟ (sm25)
(sm2)یادمه سال قبل هم میگفتیم آلبوم نمیاد یه هو آخر شب که شد چپ و راست کاور اومد ..
به هیچ وجه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...Trust me (sm50)نقل قول:
همه گوزو بازی که نه من آلبومو دارم آپلود نمیکنم .. :l
من شهرستانم از کجاها بپرسم آلبوم رو؟؟
چون اینجا صرفا مغازه ای نیست فقط آلبوم بفروشه..
انقد که من عکس آلبوم گذاشتم از کاورا الی داش دق میکرد .. :l
برو یه جایی که سی دی میدی زیاد می فروشه بپرس ببین مرکز پخش استانیتون کجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم میاد امشب
مگه میشه این همه فروشنده جایی لو نره؟
فروشنده ها خودشون چاوشیست نیستن؟ (sm25)
باید مجمع یه فروشگاه هم بزنه واسه مواقع آلبوم (sm173)
(sm74)نقل قول:
دیوس چی تف میدی تو هم بیخود ساعت 7 پخش تهرانه شهرستان بستگی به باربری داره کی زودتر برسه دستش ..نقل قول:
اگه البوم امشب بیاد من اسممو می ذارم رضا چاوشیست
(sm2)
شما بخوای ثبت احوال قبول نمیکنه (sm2)نقل قول:
کند ذهن هیچ مغازه ای تو هیچ جای ایران زودتر 9 نمیاد ساعت 7 صبح کله پزیا هم نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فخری و الی واگیر دادرن ..
جدیدا جملات منم بلند شده ..
همین کم مونده فقط تو چاوشیستی بشی! گفته باشم این دیوث چاوشیستی بشه من میشم مرید شهرام شبپره (sm2)نقل قول:
نقل قول:
اینجا نمیتونم برات روشن کنم تلگرام داری بیا برات توضیح بدم ..
The Vision Bleak - Ancient Heart (sm118)
اینقد امیدوار نباشین که لو بره...اونوقت اگه لو نره بدجوری سخت میشه تحمل این شب اخر
(sm2)نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی رو فرستادم برم ببینم آلبوم اومده یا نه ولی بعید میدونم (sm120)
(sm30)نقل قول:
گوتیک / دارک متال (sm118)نقل قول:
اینا رو ولش آلبومو یه کاری بکن بیاد (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
برا آلبومای بعد کم کم بره سراغ اخوان،منزوی و سایرین (sm50)