هر جور خواننده ای رو میتونم هضم کنم غیر از سامی بیگی ! حتما عاشق او آهنگش که میگه : " من یه کسخولم وقتشه عاقل شم " هست (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر جور خواننده ای رو میتونم هضم کنم غیر از سامی بیگی ! حتما عاشق او آهنگش که میگه : " من یه کسخولم وقتشه عاقل شم " هست (sm30)
رسول ویرایش کن تا آی پیتو نبسته
مگه حرف بدی زدم ! خو ضایس سامی بیگی ! حالا بابک جهانبخش و مازیار فلاحی میشه تحمل کرد ولی سامی بیگی ... (sm25)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30) (sm2)(sm2)
(sm50)
دﻳﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺩﺍﺩﻡ ﭘﻮﻟﺶ ﺷﺪﻩ ﺳﯿﺼﺪ ﻭ ﺑﻴﺴﺖ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ.....!!!!(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﻓﻘﻂ ﺍﮔﻪ ﺗﻮ ﭼﻴﺰﻳﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﻣﻦ ﺩﻫﻨﺘﻮ ﺳﺮﻭﻳﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ...!!!
ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ...!!
(sm50)
سجاد خوشگله تو که جهانبخشو فلاحیو به خیک ما میبندی گفتی خودت قبلا طرفدار عبدلی و خط خطی بودی (sm2)حالا بماند عضو کانون هواداران دیجی اس اچ پی ترک و الماس و منجوق دوزی بودی (sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدومشو کامل ندارم فقط کاور front رو دارم
front چیه؟
جلدشو دارم پشت کاورو میخوام (عوامل آلبوم)
کاور رو جلد رو میگن front
نه شرمنده
(sm2)
اون زمان که کوچه فوتبال بازی میکردن من داشتم خودکشی ممنوع گوش میکردم (sm172)
روزی شیخ مریدان را همی جمع بکرد(sm2)
از بهر نمایش شتر x33 جدیدش
همین که پرده از x33 کشیـــد همه در بهت فرو رفتندی
شیخ گفت چتونه؟
یکی از مریدان گفت یا شیخ دنده اش آویزان است !!!
شیخ در جواب بگفت ک.س نگو مومن، دنده ی مادرته؟ این شتر اتومات است!
در همین حین شیخ دزدگیر را فشرد شتر دنده را غلاف کرد و ارتفاع را تا خشتک شیخ تنطیم نمود شیخ سوار شده نور بالا بزد و در چشم بهم زدنی نقطه شد و در آن لحظه بود که مریدان به نقطه ضعف خود پی بردند...
سگ تو روح جفتتون (sm30)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تو که همه ی خواننده هارو میگی مبتذل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به کی قسم بخورم که با اینا رابطه ای ندارم (sm2)
مبتذل ترین خواننده ی ایران یکی علی لهراسبیه با اون سبیل مسخرش (sm2)یکی هم علی اصحابی که با پلی بک کیون خودشو جر میده انگار شجریان داره مرغ سحر زنده میخونه (sm2)
جا داره یادی کنیم از فیووریت ممر شهاب رمضان (sm2)
ریدم به این پخش اکسیر نوین هیچ جا نیس
درسته به نظرم من مبتذل ترین خواننده با این که دو سه تا دم دستی بیشتر ترک نداشت ممر هست با اون کیونش که از موزیک باران داره خودشو میکشه بالا (sm2)
بنمای رخ که باغ و گلستانم آرزوست (sm50)
من سخت را زبان تو باید(sm50)
(sm118)وثوق رفت برای ریپ
«تکچشمِ آبی» چقد خوبه (sm70)
علی لهراسبی که بیشتر شبیه سیب زمینی پخته است تا خواننده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تو چطور جرئت میکنی در مورد خالق شاهکار " دیره " اینجوری حرف بزنی (sm120)
من نبض این هذیانم و تبو
قاعده ام یه کل مستثنا
یه منم یه من وحشی از ما
بدنم حل میشه تو دیوار
حالم بده حالم بده انگار(sm50)
(sm174)
(sm172)
این بی ناموسا رو نیگا
بررسی تکخوانی زن در کمیسیون فرهنگی مجلس
بانی فیلم آنلاین:سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از بررسی موضوع «آلبوم تک خوانی یک زن» در این کمیسیون خبر داد.
من اومدم دوستای عزیزم (sm16)
(sm172)
(sm50)
(sm118)امشب کنسرت رسول زاده
میخوای بری ؟نقل قول:
نمی زارم نمی زارم نمی زارم
یه نفس یه نفس یه نفس
دلم دلم دلم
از تو از تو از تو
خسته شه خسته شه خسته شه
...
(sm70)نه دان میکنم
دلم خواست (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی نوید ؟ واسه مصاحبه کی باید بری ؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]