اومدم مثلا صدای سیستمم رو تنظیم کنم.بعد از یک ساعت برگشتم سر خونه ی اولم.من این کاره نیستم باو.!
نمایش نسخه قابل چاپ
اومدم مثلا صدای سیستمم رو تنظیم کنم.بعد از یک ساعت برگشتم سر خونه ی اولم.من این کاره نیستم باو.!
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح نقل گرفتم از تو و ملی و به نیابت از الی گفتم این دو تا اسکلو نیگا (sm2)
بقیشم همین بحث نامه نگاری و از این حرفا بود (sm120)
بیا یه راه چاره جلو پام بزار اسی جون (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم شبکه دو ، داشت مسابقه ثانیه ها میداد .سوال : شیخ الرئیس لقب چه کسی بود ؟ رو هوا گفتم الی ، منزل ناگهان برخروشید که الی کیست (sm2)
نمیشه کار تمومه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول ملی ، طرف یا اینکاره نیست یا رفیق داره
کسی میدونه 916 پیش شماره کجاست؟؟؟
کالیفرنیانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس غلط کرده هر دفعه رد میشم تا جایی که راه داره خیره میشه . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی نگو نه نمیشه که من طاقت ندارم (sm81)
خوزستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]