آقا يكي اين لينك دمويي كه الياس اونروز داد بهتون رو داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا يكي اين لينك دمويي كه الياس اونروز داد بهتون رو داره ؟
اره دقیقا رو دوتا دی وی دی زدم بازم نمیشه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دارم با یه برنامه دیگه وارد عمل میشم (sm155)
مواظب باش عملت سنگین نباشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان این بوتیبل نیس(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار مبارک(sm174)
رو دی وی دی نریز رو فلش بریز سرعت نصبتم میره بالا دی وی دی هم به فنا نمیدی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونم .... شد تا درست کردم (sm9)
خب مگه نمیدونستی ؟ با فلاش باید نصب کنینقل قول:
اره ایندفعه همینکار میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دانیال (sm10)
مرسی احسان (sm10)
مادری دست در دست کودکش و چشم در نگاه مرد غریبه..
پدری پا به پای همسرش و دل در گرو اندام زن همسایه..
آری این بود که کودک یاد گرفت با تو ازدواج کند
اما....!
به او فکر کند....
با چی ریختی؟نقل قول:
پاور ایزو ،اولتراایزو یا چی ؟
این دو تا امتحان کردم خوبن سرعت پایین بزن