اینا رو باید ببرن 02 ارتش 24 ساعت سینه خیز برن تا آدم شن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا رو باید ببرن 02 ارتش 24 ساعت سینه خیز برن تا آدم شن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنکور رو که انداختم واسه سال 95 . توی این 15 ماه حسابی از خجالت 21 سال زندگیم درمیام . توی این 15 ماه هم مدل های جدید وارد بازار میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساااااااااااااااااااااا اااااااان !!!!! (sm77)(sm77)
زشته خب (sm27)
آها حال کن ، صفا سیتی (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به امید اینکه راهیه ندامتگاه نشم (sm2)نقل قول:
چرا جک میگی (sm2) رفتم نهار...منم نگفتم با نامه موافقم منتها میگم دختره نمیخواد دیگه زور که نیست که حالا با هر روشینقل قول:
از صنعت تلمیح استفاده کردم (sm2)نقل قول:
چند بار بگم که 40 تومن پول همین قلاده دادم و هنوزم دارم میسوزم (sm2)
آخ گفتی باز یاد 30 تومنی که خرج کردم افتادم (sm81)نقل قول:
نوش جان ، کلپچ گوارای وجود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی کاملاً موافقم
کیروش؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]