ممه دوست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممه دوست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین ارسال ها که بالای تاپیکا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هروقت پست جدید میومد یا چیزی بود که من ندیده بودم.. عنوان تاپیک پررنگ تر میشد ولی حالا همشون یک رنگ میمونن.. چه پست جدید بیاد چه نه
ببند باونقل قول:
(sm77)(sm77) چشات مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما قبلا مشکل داشت الان سالم شد(sm70)نقل قول:
خیلی خوب بود.. چرا برداشتی حالا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین بعد 24 ساعت میای دنبال ارسال جدید میگردی ؟(sm120)
تو که همش تاپیک بغلی میری (sm120)
اینا دشمنای سعیدن ، میخوان کاری کنن سعیدو زودتر ببرننقل قول:
واسه اونه
24 ساعت چیه... من الان اینجا هستم .. تو این پست رو دادی.. من دیدم... قبلا جوری بود اگه کلا صفحه مرورگرو میبستم 1 ساعت بعد هم میومدم.. تو اخرین ارسالها اگه بعد تو کسی پست نمیداد ، عنوان تاپیک حالت معمولی داشت اما اگه پست جدید میدادن پررنگ میشد(بولد)... اما الان هروقت میری همش معمولیه(sm2)نقل قول:
نه اینکه همه جا البومشو میزارن برا دانلود(sm2)نقل قول: