خسته ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
خسته ... (sm172)
(sm169)
مجمع دیوانگان رو باید اصن اب طلا گرفت زد در مجمع (sm2)
این از این همه حشره خرمگس اون این همه خواننده ولی اریان اون از سینجول ، اصلا فاک داور (sm2)
سه روزه هی از دست میدم سریال در حاشیه رو دیوثا چرا ساعت رو عوض کردن اخه (sm3)
سلبریتی ها از یه جایی به بعد فکر میکنن هیچ کس حق نداره باهاشون مخالفت کنه و دقیقا از همینجا به بعد میمیرن(sm50)
داداش با خرمگس مشکل داریانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار تو یه اتاق از این گنده هاش اومد اسپری خوش بو کننده زدم بهش نمیدونم چی شد رم کرد فک کنم کور شد هر جا میرفتم میامد دیدم قاطیه زیر پتو پناه گرفتم اخر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اخرش چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیجی نوبت من شد، اسپری رو خالی کردم روش تو هوا میچرخوندم بعد بیهوش شد انگار منم بالاش رو کندم گذاشتم لب پنجره.. لامصب خیلی با احتیاط راه میرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) چ دل پری داشتی؟نقل قول:
داعشی عمل میکردی؟ اخرش هم می سوزوندیش