اره بهش گفتم صحبت کردم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره بهش گفتم صحبت کردم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
سلام خوبم مرسی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یوزر قبلی اومدم درست شد.
آواتار هادی " چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شدی امشب" (sm70)
میگم تو چرا صندوق پیام خصوصی را بستی . من خواستم پیام خصوصی بدم نتونستم . اصلا پیام خصوصی حذف شده تو قسمت پروفایلتنقل قول:
آره بستم به خاطر فیلم های ایرانی چند بار بن شدم نیومدن بگن تقصیر ما هستش عصبانی شدم بستمش دیگه کسی نمیده خواستی پیغام بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم دوستان.
از شیلا خانم کسی عکس قدیمی نداره؟
از همه هست به غیر شیلا.
(sm98)
نه عکس قدیمی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووووووووووووووف دست رو چه کسی هم گذاشتی شیلا . چه هیکلی هم داشت. الان هیکلش خراب شده لامصب (sm70)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواننده ی زن مورد علاقه ی من هست، خیلی باهاش حال میکنم.
آره الان خیلی هیکلش به هم ریخته (sm128)
واسه چی بن بشی . فیلم های ایرانی جدید الان ... یا قدیم زمان شاه.؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمت چیه داداش ؟
من خودم ارشیو کلیپ های ترکی را دارم با کیفیت اورجینال خیلی علاقه زیادی به زبان ترکی استانبولی و فرهنگ دارم . علاقه باعث شد زبانشان را یاد بگیرم
اهل کجایی؟