(sm25)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدالله هم اومد. تو هنوز شوهر گیرت نیومد . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوانین دولت چین:حقوق افرادی که به عیادت و ملاقات پدر و مادر پیرشان نمیروند را کسر و درعوض کسانی که به پدر و مادرشان میرسند طبق شهادت والدین,افزایش میدهد(sm88)(sm1)
(sm178)
قانون خوبیه. من الان چین بودم کلی افزایش حقوق داشتم .(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنم برم چین اینجا که بیکارم خخخخخ
(sm74)
خدا وکیلی هی گفتن درس بخوان . لیسانس فوق لیسانس بیکار...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون اول یک هنری یاد میگرفتیم . هنر خیاطی . شیرینی پزی . کابینت چوپ ام دی اف. راحت میتونی مغازه باز کنی .
کو درس خواندیم چی شد اخرش. الان باید بری کارگری کنی با مدرک که داریم
(sm25)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ببین توی تاپیک اسکرین شاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لندن و اسرائیل
نقل قول:
ترکی استانبولی زبان با کلاسیه.
سالاد شیرازی میچسبه . تو خونه درست میکنم. آشپزی من بیسته