خیلی ممنون بابت توضیحات کامل جامعتون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنون بابت توضیحات کامل جامعتون (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی هایی با بدنه فلزی به جای پلی کربناتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم خوشحالم که تونستم کمک کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه مدل هایی ؟ من شنیدم مدل های اکسپریا خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا خیلی زحمت کشیدی . میخوای یه آب انار بیارم واست خستگیت در بره (sm59)نقل قول:
باید بلکبری پاسپورت بگیری(sm120)نقل قول:
خلاصه کردم شعر قنبریو برات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منُ گرفتی یا خودتُ؟؟نقل قول:
فلزیاب با موبایل؟؟ الان سینا میاد یه چیزی بهت میگه ها (sm120)
یوونتوس دیوث(sm120)
آقا یه چند تا کتاب خوب بگین بخونم بدرد زندگی بخوره یه چیزی تو این مغز پوکیده ما بره (sm120)