جواب سوال مارو ندادی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جواب سوال مارو ندادی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابراهیم به جای خود اینم به جای خود چه دخلی به هم دارن اینا(sm98)
بعدشم به فرض که ابراهیمو همه کوبیدن.اون شعرارو خود چاوشی بزور میفهمه صفا چی گفته انتظار داری کل ملت باهاش حال کنن؟(sm98)
(sm50)
دلیل نمیشه هر چیزی که ملت کم تر می فهمن خیلی فاخر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشوری که موزیک هیتش ماکان بند و این چیزاس نقد چارتا تو توییتر و اینستا چه اهمیتی داره یجور میگه انگار کارشناسای موسیقی و ادبیات نقد کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نپرس ازم چرا قول دادم مشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا علی بعد قرصا نخندید
چرا با یه کام کل دنیا می چرخید
یه بار به کام ما دنیا نچرخید ... (sm50) چرا ... (sm172)
چاوشی اگه اشتباهم میره حداقل داره میره نه همون خواننده مورد علاقه شما که آهنگ آخرش با آهنگای اواسط دهه هشتاد فرقی نکرده بود(sm70)
با من قدم بزن من هوای تورو نفس می کشم ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست بزار تو دستم ،
از کل دنیا دست می کشم ...
عالیه ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا این اهنگش خیلی خوبه ...
تفنگ بازی کردم تو هیچی بم نگفتی
نگفتی قراره روزی تفنگ بیاد سمتم ... (sm50)