عمر عالی بود حقشم بود بشه بهترین بازیکن اما خب میدن به تیم برنده این عنوانارو ...
نمایش نسخه قابل چاپ
عمر عالی بود حقشم بود بشه بهترین بازیکن اما خب میدن به تیم برنده این عنوانارو ...
(sm118)امشب همتون کنسرتو بذارین دانلود
(sm118)
(sm25)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که تام جری رو جر دادو تا اخر خورد (sm25)
وقتی که با "مشکی رنگ عشقه "پوک شدیم
دیدی چطور با دیاپازون های شکسته کوک شدیم
(sm120)آلبوم اولش خدایی عالی بود .. بعدش دیگه ریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تویی و بغض طنز و طنز بغض آلود
وقتی تویی و یک گله عالِم مردود
... (sm169)
Hamed Pourhaddad - Deevooneh (sm2)
(sm118)موزیک باران با افتخار تقدیم میکند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین و الی میرسی (sm10)
زیپ میزارید همشو ؟
چه حیف اسب زخمی نیست که (sm172)
(sm120)میگن اجرای زنده ریده..نمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدید
سامان جلیلی رو اگه دارید بذارید(sm127)
این بوسه را با تو آتش زدن (sm81)
امیر بعدن اپ میکنه میزاره پروفایلم بیا بردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز با من اشتباه کن (sm50)
تو حال اسب زخمی رو نمیفهمی
فقط شلیک کن (sm118)
پخس اختصاصی از موزیک باران
من با 21 سال سنم هنوز تو عمرم مخ یه دخترو نزدم اون وقت ملک عبدلله 35 تا زن داشته !
ای سگ برینه به این زندگی (sm81)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برو بزن مگه ملک عبدالله جلوتو گرفته بوده اخه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول یه بنده خدایی اون پول داشت من ندارم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم امکان انجام فرایندی رو که میخواهید دارید دوست عزیز (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بَدَم نمیگیا ! چرا خودم به این نتیجه نرسیدم ؟؟ (sm59)(sm25)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
عکس امضاتم بردار ایمان بچه ها سست شده (sm70)
دارم میمیرمو نیستی
ازت دلگیرمو نیستی
کسی جاتو نمیگیره
از عالم سیرمو نیستی
... (sm118)
مگه هنوزم هست ؟؟ وسه خودم نشون نمیده (sm54)نقل قول:
اره هست (sm70) شوخی کردما به من چه اخه امضای تو (sm120)نقل قول:
ا اینجا، داستان به این شکل است که رئیس باشگاه بارسلونا تمامی قراردادها را به خاطر پست خود در باشگاه امضا کرده است اما او واقعاً نمیدانسته است که چه چیزی را دارد امضا میکند. قصهای که گفته میشود این است که پروسه آوردن این بازیکن ۵۷ میلیون یورو خرج بر میدارد اما اداره مالیات اسپانیا امروز تخمین زده است که این انتقال نزدیک به ۹۴.۸ میلیون یورو خرج داشته است. با این حال، ماموران مالیاتی که در راس آنها خوزه پرالس حضور دارد، کشف کرده است که این باشگاه هنوز به اداره مالیات بابت این انتقال بدهکار است. مسالهای که به استعفای ساندرو راسل هم منجر شد.
نیمار (sm2)
حیف نیست ! تیلور جونم ! عسلم ! عزیز دلمو عکسشو بردارم ؟ (sm120)نقل قول:
یه شرکت زدم
لوازم خانگی میله وارد میکنم
جارو برقی میله 3 میلیون 900 تومان
هرکی خواست تماس بگیره
Miele
باس اسلام بیارینقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هرچی یه اسلام میکشی بیرون (sm120)
مگه غیر اینه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس جمهور آمریکا فرانسه انگلیس و ... هر کدوم یه زن دارن بهش میگن ملکه
فقط مسلمونان که حرم سرا باز میکنن