خوب من که برای مستقیم کردن لینکا دارم ماهی حداقل 60 میدم
این اگه محدودیت حجمی نداشته باشه خوبه
چجوریاس ی توضیح میدی
یا حوصله نداری ی سایت معرفی کن
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب من که برای مستقیم کردن لینکا دارم ماهی حداقل 60 میدم
این اگه محدودیت حجمی نداشته باشه خوبه
چجوریاس ی توضیح میدی
یا حوصله نداری ی سایت معرفی کن
vps
مجلس شورای عنتر (sm50)
ژژژژژژژژژوننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتارت تو حلقم
حمید مجلسو ولش کن فیلم قدیمی ماشین مشتی ممدلی لینکش داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس
خودته
بیام خواستگاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداچ داری اشتپ میزنی از نو(sm2)
به تو تو
فاکنقل قول:
دیفا
چونی
سرش بمونی
چه ایکیویی تونقل قول:
خوب یه سرور بخر یه فضا بهت میده مثلا 100 گیگ لینکا رو توش میزنی دانلود میکنی هم مکیتونی تو رورت نگه داری هم متونی خودت از اونور مستقیم شده دانلود کنی
خواستی بگو رفیقم نمایندگی داره برات ردیفش کنم
تو فعلا برو vps بگیر سی دی خور(sm2)نقل قول:
60 میدی برای چی که لینکاتو مستقیم کنه (sm77)
بیا ماهی 25 بده من حتی صادق هم مستقیم میکنم برات(sm2)
نه ندارم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حیف شد(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداچ 100 میدم اسم منو دیگه نیار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره کارت بدم (sm2)
یاران کو بیا بگو چجوری 60 میدی برای لینک مستقیم ؟(sm77)
بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین سایتای که لینکارو مستقیم میکنن
40 گیگ 10 تومن
80 گیگ 25 تومن
بستگی به سایتاش داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوید عجقم بیه بیه
نقل قول:
یک ساعت رفتی اینو بسرچی(sm30)
یاران سرور میخوای حالا برات اوکی کنم با کمتر از اون هزینه یا نزدیک به همون هزینه راحتی دیگه
نهگوزودستمبندهنقل قول:
اینا رو هارد تا دهنتو باز کردی سری بذارم
نوید کوشی هوووی
رفته خدمت
(sm14)(sm14)
خدمت کرده اینو تموم شده (sm2)
دیدی چجوری کشیدمش بیرون (sm2)
گور به گور بشی کجا بودی (sm51)
کجا بودی عرفون این مدت؟
منم و یک شناسنامه یک شناسنامه کهنه
یک چندتا کاغذ پاره پای اسم بی ستاره
همینه مدرک بودن یک اسم خالی و تنها
بعد عمری خونه ساختن بشی آواره دنیا
منم و تو که مثل من ساده غربت نشینی
توی این جنگل آهن خودتو تنها می بینی
ماییم و یادگاری ها چند تا عکس و ساک پاره
باز از اوج به صفر رسیدن خنده دار نیست گریه داره
میدونم که کوه غمها رو دلت سنگینی داره
میدونم که غم شهرت تو را آروم نمیذاره
اما هیچ وقت خیلی دیر نیست ما هنوز هم همصداییم
واسه داشنت ایرون دست به دامن خداییم
شناسنامه - ستار
بابا این پارسال بود میخواست بره خدمت چجوری تموم کرده
اینجا از بچها میپرسید اینجا چیه اونجا چیه
بیا بخورش عمویی(sm2)نقل قول:
(sm98).
از اون موقعی که انجمن ترکید منم رفتم دیه فکر نمیکردم پا بگیره دوباره البته همیشه سر میزنم بهش برای اهنگا ولی جوین نمیشدم تو تاپیکا تلگرام بودم بیشتر از بچه های قدیمم زیاد خبر ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]