تلخ میشود حالم
سخت میشود کارم
سرد میشود دلم...،
وقتی که صدایت میکنم
و تو
به جای "جانم"
"بله" تحویلم میدهی !
نمایش نسخه قابل چاپ
تلخ میشود حالم
سخت میشود کارم
سرد میشود دلم...،
وقتی که صدایت میکنم
و تو
به جای "جانم"
"بله" تحویلم میدهی !
رد دادی اینا چیه گوش میکنی من آشغالم یا دلت شده با دختر دوست بشی یعنی چی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺁﻩ،ﺗﺎ ﮐﯽ ﺯ ﺳﻔﺮ ﺑﺎﺯ ﻧﯿﺎﯾﯽ؟! ﺑﺎﺯﺁ
ﺍﺷﺘﯿﺎﻕِ ﺗﻮ ﻣﺮﺍ ﺳﻮﺧﺖ ﮐﺠﺎﯾﯽ؟! ﺑﺎﺯﺁ
ﺷﺪﻩ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﮐﻪ ﻫﺠﺮﺍﻥ ﺗﻮ، ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﮑُﺸﺪ
ﮔﺮ ﻫﻤﺎﻥ ﺑﺮ ﺳﺮِ ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼ ﻣﺎﯾﯽ، ﺑﺎﺯﺁ...
داره از اجتماع میگه تو چه می فهمی کسخل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه که مث تو نیستن دل زیبایی داشته باشن با این امضا (sm2)
برو آهنگ های مزخرف گوش کن امضام خیلی قشنگه الان بیشتر شهرها داره بارون میاد به بارون نگاه کن عاشقونه نیستش که داری از حسودی میمیری (sm196)(sm203)(sm234)(sm120)
عمرم تولد تلخ ترین آمیزش
گهواره م هم خوابگی ستون و ریزش
گرم بود بازار مصالح فروشا
می دادن آزارم بی زار از بازارم
(sm50) (sm178) (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
تو چی عاشق شدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم اونا باید عاشق ما بشند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بارون داره واقعا اکثر شهر میاد اینجا هم بارونیه.
بعضی وقتا دوس دارم بارون محصوصا نم نم بارون...
بعضی وقتا هم اعصابم ژژژژژژژژژژژیری میشه میگم این چرا قطع نمیشه (sm14)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]