این بره خدمت خدمت کجا بره(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این بره خدمت خدمت کجا بره(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق هیچ ولش کن
یاران برو یه سرور بخر هم کارتو راحت کن هم سرعتتو
کل اون 7 تا لینک 2 دقیقه طول کشید برات اوکی کنم
اوکی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm19)
کلا چی هست واضح بگید شاید لازم داشته باشم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کم و بیش سر میزدم .انجمن دیگه پا نمیگیره دوره اش دیگه تموم شده چنتا انجمن دیگه به غیر اینجا فعال بودم که فرت شده بودن ولی اعضاش تو گروههای تلگرامی عضو بودن که اونم رفته رفته آب رفت(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال هواز(sm25)
کی کلش بازی میکنه؟ دو روزه واسم تو بازی نمیره . میزنه دانلود محتوا چیکارش کنم؟
امیدوارم گل گهر و پارس جنوبی جم صعود کنن . تا حالا تو لیگ از جنوب نماینده نداشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم سیرجانی هستم و دوست دارم تیم شهرم بیاد بالا(sm118)
تو بی ادبی بهت هیچی نمیگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزشگاه شهرتون چجوریاست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید گروه باران تو تلگ بود فک کنم بچه های قدیم همشون بودن یه مد تبودم اومدم بیرون
(sm2)نقل قول:
من با بچه های باران زیاد ارتباط نداشتم یه تو بودی و یه بنده خدای دیگه . من فعالیت اصلیم تو فروم بیرموزیک بود که سه ساله فرت شده.نقل قول:
کاری نکردم نمی دونستم شاید چی خوبی باشهنقل قول:
ایدی تلگمو برات میفرستم ادد کن داشته باشمت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرستنقل قول:
مگه اواتارت عکس ی بچه نبود زیر چتر نشته بود قرمزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلک سرور یه مکانی هست توی اینترنت دقیقا شبیه ویندوز بهت فضا میدن در قبال مبلغی که میدی
مثلا ماهانه 40 تومن 100 گیگ رم 4
میتونی برای دانلود ازش استفاده کنی
سگ نَسَخ رفتم خونه فامیل جوراب دادن(sm50)
کسی از شما توقعی نداره خب ندید اون جوراب کوفتی رو
نمیدونم زیاد آواتار عوض کردم دو ساله آواتار نزاشتم ولی فکر کنم نوید پیرانا رو میگی من نبودم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشو پیدا نکردی(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن خر شرک داری عیدی میگیری؟ (sm2)
100گیگ40تومنکهخیلیزیادهنقل قول:
یه کیارش نامی داشتیم عشق این چیزا بود الان اگه بود با کله میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار برات نرخ بگیرمنقل قول:
نه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کردن اسمش کاری نداره که (sm98)
فقط برای حجم فضا استفاده میشه.نقل قول:
اگهپیداکردییعیدیخوبمیدمبه تنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب من اونموقع پیدا کردم به خطر گفتم تایید کرد(sm51)نقل قول:
الان یادم نیست البته(sm120)
یاران بیا این ادرسش برو
خواستی بخری بگو رفیق ولفم یا بگو من برات تخفیفشو بگیرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه فقط میخوای مستقیم کنی و دانلود کنی فضا زیاد نمیخوای دیگه 2 گیگ هم بسته
یکی رو دانلود کن بعد پاک کن یکی بعدی
هزینه ماهانه سالانه داره
خطرکهخودشمنمیدونستنقل قول:
سوالی بود؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای سایت های دانلود استفاده میشه
نه بابا میدونهنقل قول:
اینم از فیلمش برداشته
نوید ادد کردی ؟(sm2)