حرامه ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرامه ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها ز تو دردی ماند ای مونس جان با من
خواهم که نخواهم هیچ با درد تو درمان را ... (sm50)
(sm2)بذار مثه الاسکا جوابت رو بدم ... (sm2)پست بعدیم جوابت رو میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونشب که ناراحت بودی صبحش رفتم مسافرت دیگه پیگیرت نشدم از کاورهات چه خبر (sm2)
نه مطربی ، نه شاهدی ، نه گریه ای ، نه خنده ای ، نه شبنمی ... (sm50)
ریدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کن من همون کوهم که روزی پر پرش کردی .. (sm50)
چرا خاکسترم کردی !?؟!
(sm2)نقل قول:
همه چی بخیر و خوشی تموم شد ...
کاور ها که هیچی امیر پاکشون کرد ... مقصر من بودم کاورها اسکن شده نبودن ... امیر فقط اسکن شده میذاره تاپیک ... اینو نمیدونستم