چرا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جواب که امادس میخوام کامینگ سون بخوره
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جواب که امادس میخوام کامینگ سون بخوره
روا بود که چنین بی حساب دل ببری ... (sm50)
(sm2)الانه یه ساعته داری فک میکنی که چی بگی .. (sm2)زیاد به مخت فشار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا" ... (sm2)منو تا حالا نشناختی ... من کم بیار نیستم ... من فوق دکترا دارم توو جواب کامنت دادم میتونی امتحان کنی
روزگار بد من کی میخواد به سر بیاد ...
بار آخرت باشه به من میگی دیوث بگو شما فهمیدی ... شما (sm39)(sm3)نقل قول:
(sm2)کامنت بالا به سبک کامنت گذاشتن بعضی وقتای الاسکا هستش ...
حیف .. (sm2)تلگرام نیست وگرنه یه استیکر قشنگ میفرستادم برات در این مواقع میچسبه حسین میدونه چیه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم زد به سرت شما (sm2)(sm2) ولی به ... (sm2)(sm30)
(sm51)
ای کیو زیر صفر حواست کجاست من که از حرفت ناراحت نشدم تو یکی هر چی دوست داری به من بگو گفتم که به سبک الاسکا میخوام یه کامنت بذارم وگرنه پست تو همون شکلک ( (sm59)) که واست گذاشتم کافی بودنقل قول:
من فک کردم داری جدی میگی .. آخه اون متاهل نمیشه گفت .. (sm2)(sm25)نقل قول: