چی کردی دیشب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی کردی دیشب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
(sm59) دیشب خوابیدم پا شدم دیدم جا خیسه (sm2)
(sm2) یا امیر المومنین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقده شده بود واستون (sm2)
اون سینجول جوگیرو نیگاه میگه اینقدر سرعت زیاده حجم زود تموم میشه(sm2)(sm2)
سرعت 200 اونم نت دو مگ(sm2)
من با یه مگ تا 900 میرفت هرچی میگم کلاه سرت گذاشتن باز حرف خودشو میزنه(sm98)
(sm2)
وسپای ضد تانک کاری از غیور مردان ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
با توجه به تعطیلات عید فطر...
مراقب خانه هایتان باشید!
همانگونه که روحانی شماره ی همه ی شما را داشت و به همه پیام تبریک عید داد...
مطمئن باشید آدرس شما را هم دارد!
یادتان نرفته که کلید هم دارد...؟!!!
دیگر خود دانید...
با تشکر
محمود احمدی نژاد
(sm29) (sm41)
جالبه غلط کردم با اختلاف اول (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستمگر ولی کم