کی حرف از فاخر بودن زد.اومدی البوم همایونو ربط دادی به چاوشی جوابتو دادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی حرف از فاخر بودن زد.اومدی البوم همایونو ربط دادی به چاوشی جوابتو دادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون فوج ماهی ها...(sm88)(sm74)
(sm2)جوری که اینا دارن جر میدن خودشونو ابراهیم البوم نامبر وان جهانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم اینجا برام جذابه چون فضای طرفداری کم تر هست توش و بیشتر مخاطب هستننقل قول:
کلا تعصب و طرفداری اشتباهه
تو الان بیا بگو آهنگای شهرزاد چرته والا با اینکه باز از متوسط موزیک پاپ الان بالا تره کسی واکنش نشوند نمیده حتی من یکی موافقم هستم
ولی آلبومی که چند روزه اومده درست نشنیدی و دنبال فهمیدش نرفتی چطور میگی و میگن داغونه من موندم این و منی که یه سال هست کتاب شعرشو میخونم دارم میگم شما که احتمالا اون و ندیدی بعد میای میگی آلبوم همایون که چند ساعته اومده این میخوره اولا اصن اینا چه ربطی داره دوما تابلو با غرض حرف میزنی سوما الان خیلی بیکارم نشستم با کسی که میخواد نفهمه و حرف خودش و بزنه بحث میکنم حرف درست و الیاس زد و بس(sm59)
ما هیچ وقت با هم نبودیم اتاقمون از هم سوا بودنقل قول:
اما کسی اینو نفهمید این رازِ بین ما دو تا بود ... (sm50)
(sm2)
برو دو ماه دیگه بیا دیوث ببینم چی میگی فعلا تو حال و هوای البوم هستیم هوا رو الوده نکن (sm2)نقل قول:
من ندیدم کسی اینجا بگه ابراهیم شاهکاره والا
شاهکاره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تابلو نکن جلو طرفدار ارین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم البوم برا هفت نسل موسیقی ایران کافیه بذاره تو حال خودش باشه این هر وقت البوم میاد همیشه کرم می ریزه این چی می فهمه ابراهیم یعنی چی چه می فهمه ماه مهر یعنی چی خارک اره یعنی چه سبابه یعنی چی مغزش مننفجر میشه بفهمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]