آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = ملودی بهشتی (sm120)
من خودم کار شادمهر دوست دارم (sm127)
این فقط یه شوخی بود (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدیدی که قراره از شادمهر منتشر بشه = ملودی بهشتی (sm120)
من خودم کار شادمهر دوست دارم (sm127)
این فقط یه شوخی بود (sm70)
(sm120)
شادمهر رو با اینا مقایسه نکنید ترکیه اخه صنعت موسیقی داره همش یکنواخت و تکراری مثل ایراننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عده که دیگه میان با پاشایی ،محسن چاوشی و تتلو و از این خواننده های زپرتی مقایسه میکنن
شادمهر باید با اساتید مقایسه بشه، کسایی که قشنگ موسیقی رو جویده باشن
سلام فربد البوم مارتاکیس رو دان کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش به من مربوط نیست، ولی خیلی زود غیرتی میشی، واضح بود داشت شوخی میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع گارد میگیرن طرفدارهای شامهر (sm25)
به خود شامهر تو اینستا گفته بودن معتاد با شوخی نوشت معتاد شدم ببینم فوضولش کیه(sm98)
بعد از سیکس بکش عکس گرفته بود گذاشته بود تو اینستاگرامش (sm77)
کی هه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده داداش من نمیدونستم شوخی کردی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میشه یکشنبه ک روز ولنتاینه قلب ساعتی پخش بشه(sm50)
آخرین کاره میلاد بابایی آهنگ کافه پاییز بابک جهانبخش..
داداش مسعود تو عشق مایی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصتم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری نیست از اهنگ جدید
صحبت های علیرضا طلیسچی در مورد شادمهر در برنامه جعبه سیاه
پخش امشب از سایت آپارات
رپ خوندن شادمهر وقتی که رپ خوندن مد نبود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا وقتی پخش شد لینکشو بذاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین قربانپور: این زمستون
حتما گوش کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبری انگار از آهنگ جدید نیست...نکنه میخواد یهو بده بیرون سورپرازمون کنه
خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کردم آهنگ حسین قربانپور رو انتها جان..عالی بود...بابت معرفی این اهنگ سپاس فراوان...
عجله نکن این موزیک معلومه فوق العادستنقل قول:
بزاره عید بیاد بهتره
نه من فکر کنم واسه ولنتاین ساخته...البته اگه واسه عید ویدئو کنه خیلی خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت های علیرضا طلیسچی راجب شادمهر در برنامه امشب جعبه سیاه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول:
شادمهر ی مطلب دیگه واسه قلب ساعتی گذاشته..ی قلب ک عکس طرفدارانی ک دابسمش تجربه کن را اجرا کردند وسط اونه..حالا واسه ولنتاین احتمالا میخواد دابسمش تجربه کن را پخش کنه شایدم قلب ساعتیو
شادمهر به ولنتاین اعتقاد نداره(sm128)نقل قول:
دقیقا اما تو جو اونور برنامه داره برای این روز، اما خیلی پسر با اعتقادیه مخصوصا به بعضی از معصومین(sm127)نقل قول:
برای عید اعتراف که همه کارش رو خودش کرده بیاد محشره نه ایننقل قول:
همه میخوان از اسم شادمهر استفاده کنن به هر نحوی برای معروفت خودشوننقل قول:
اینو خوب گفتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی خودش تنظیم میکنه شک نکن تو ملودی هم دست بردهنقل قول:
آره دقیقا...تنظیم ک با خودش باشه دیگه همه چی حلهنقل قول:
ولی دموی اعتراف بهتر از قلب ساعتی بود
اعتراف یک دقیقه کامل خوند ولی قلب ساعتی 5ثانیه خونده..نمیشه اینجوری مقایسه کردنقل قول:
چرا شادمهر خودش آهنگ نمیسازه ؟ وقتی تو آلبومش انقدر انتقاد شد که بابا آهنگ ها ضعیفن انگار ایشونم با خودشون مشکل دارن و لجباز
یعنی فردا شادمهر سورپرازمون میکنه؟؟
به نظر من بهترین ترک البوم تجربه کن غرور هستش(sm128)نقل قول:
متاسفانه نهنقل قول: