حالا شاید پیدا کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا شاید پیدا کردم
میمری بنویسی اگه پیدا کردی یه عیدی خوب میدم بهت یه دکمه اس پیس بزن لامصب (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایلای تورنت که دو گیگی نیست همش ایزو حداقلم 10 گیگه
خوب باید بالاتر بخری دیگه 10 گیگیشو داره 40 ماهانه میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که داری 60 میدی
بیا 40 بده اینو بگیر سه سوت دانلود میکنه مستقیم میکنی میزنی دانلود باز پاک میکنی بعدی
آره ولف(sm14)
مرز(sm2)
ارهچیزخوبیهبذاربرمتونخشیه خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه یک ماه میگیرم ببینم چجوری
بعد محدودیت سایتو این چیزا که نداره
هر لینکی از هر جای بدی ردیف میکنه؟
صبر میکنم خبرشو میدم لازم دارم عالیه اولین بار میبینم جالبه ممنونم جواب دادیننقل قول:
اره ***** شکنم نمیخواد فقط بین رفقات خزش نکنی چورن اپلود کنن ریپورت بشی به فنا میری
خواستی بخری بگو ایدی ادمینشو بهت تو تلگ بدم
بگو واسه چه کاری میخوای بهتر راهنماییت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم سایت موزیک داشتم برای اهنگام از سرور استفاده میکردم که سایت به فنا رفت سرور رو هم جمع کردم
jessa rhodes
محسن برو تو کارش(sm50)
بیهبیه نذاشتید کانالمو آپ کنم
بیان توش عضو بشید ممبراش بره بالا (sm74)
فکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنم این باشه
چون عکساش اصلا به اون عکسه نمیخوره
این که گذاشتی چورن بازه
خودشه بابا
خیلیم خوب نیست
(sm50)
اون عکسای گوگلو ول کن
تو فیلماشو بگیر اونوقت نظر بده
هنوز درست متوجه نشدم چطوری ازش استفاده میشه یه سایت اموزش داره بخونمش یاد بگیرم(sm10)نقل قول:
ابی - مداد رنگی(sm172)
ببین تو یه سایت داری خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد فایل هاتو باید از چند تا سایت مرجع دانلود کنی بذاری تو سایتت
پس اول دانلود میکنی تو سیستم خودت بعد اپلود میکنی تو سایتت خوب اینجوری هم هزینه دانلود دادی هم اپلود
سرور میاد این وسط جایگزین میشه
میخوای کی فیلم اموزشی 1 گیگی رو بزنی سایتت
خوب حساب کن 10 15 20 دقیقه باید صبر کنی دانلود بشه
بعد دو برابر این صبر کنی اپلود بشه تو سایتت یا توی اپلود بوی یا هر جا
خوب میای وارد سرور میشی لینک دانلود رو میدی بهش 3 سوت دانلود میشه
میذاریش تو یه پوشه از اون پوشه ادرسشو میدی به سایتت بقیه دانلود کنن
یا الان یاران لینکاش از سایتای مختلفهخ همشو میاره رو سرور خودش از اونور خودش بدون قند شکن این چیزا دانلود میکنه تو وقتشم صرفه جویی میشه
صادق(sm50)
صادق کخل تو رو نگفتم ها اون خواننده رو گفتم (sm59)
طوفان بک لینک یعنی چی میدونی؟
وبسایت ندارم. واقعا ممنونم زحمت میکشی فهمیدم(sm10)نقل قول:
از 7 کاربر 4 تاشون مخفین(sm93)
طوفان میدونی؟
بک لینک یعنی یه زمانی من ادرس سایتمو زده بودم تو امضام
بعد از یاست موزیک باران ورودی داشتم یعنی برای خودم بک لینک داشتم(sm2)
که تو گوگل هم بدرد میخوره تو رتبه و بازدید
ولی خوب یه چیزا دیگم داره مثلا اگه سایت من موزیکه بک لینکم از سایت موزیک باشه بهتره
مثل اینه شما بری تو یه مغازه لپ تاپ فروشی لپ تاپ بخری یه در دیگه داشته باشه باز کنی ببینی لوازم جانبی لپ تاپ داره خوب اینا مرتبطه
ولی مثلا درو باز کنی ببینی میوه فروشیه
بک لینک مرتبط هم اینجوریه
تو پسری؟(sm2)نقل قول:
بک لینک با سئو ربطه ی مستقیم داره درسته؟
هر چقدر تعداد بک لینک ها بیشتر باشه گوگل ایندکس صفحات سایت رو بهتر میشناسه این امر چقدر درسته؟(sm2)
البته الان رتبه اینا سوک شعره مهم بازدیده
همین موزیک باران وقتی ***** میشه امیر ادرس جدید میزنه رتبه ایران و جهانش به فناس بعد 3 روز رتبه میگیره هلوو چون بازدید بالایی داره
بازدید بالا یعنی تبلیغات
تبلیغاتم یعنی پووووووووووووووووووووووول
میفهمی پوللللللللللللللل(sm74)
چطور مگهنقل قول:
الکی مثلا من هم حالیمه (sm70)
ولی من تبلیغ باران را جایی ندیدم نه متنی را به صورت بنر (sm142)
میلیک چرا دیگه فیلم معرفی نمیکنی
خوردیم به ته دیگ (sm50)
بک لینک یه چیز دیگه س سئو یه چیز دیگه نمیشه گفت نامرتطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما سئو یعنی استاندارد سازی کد نویسی های سایت با الگوریتم های گوگل
برای اینکه سایتت تو نتایج گوگل بیاد
الان چون موزیک باران شناخته شده هست نیاز به سئو هم نداره چون میدونیم ***** بشه باید چیکار کنیم
یا ادرس بار داره
یا اصلا خودش یه زمانی یه مروگر براش ساختن که فکر کنم تو صفحه اصلی هم هنوز هست
این مروگر من اول تاپیکشو زدم سعید حذفش کرد خودش زد (sm2)
سئو استاندار سازی کد هاته بیشتر و مچ کردنشون با الگوریتم های گوگل که یه عده سود جو 500 تا 1 تومن میگیرن سئو کنن گرچه چیزیم بارشون نیست
(sm2)
The love witch 2016
اینو دیگه میخوام ببینم فک نکنم زیرنویسش بیاد.
خوب چون شناخته شدسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس یاب داره
بچه های قدیمی یجورایی بهم وصلن من هر وقت سایت ادرسش عوض میشه از امیر میگیرم به بقیه بچه ها هم میدم ادرس رو
یا بلعکس از بچه ها میپرسم میام سایت
99 درصد کاربرا ادرس رو دارن یا ایمیل میشه براشون
برو لانتوری و ابد یک روز ببین (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جالب
اگه اون موقع میومدی باران فکت میفتاد تاپیک ها همه آس و تک بودن لنگه شون نبودنقل قول:
کاربرا فعال
ادمینا *** گشاد(sm2)
ادمینای اصلی رو میگما