(sm2)اشترم اعتراف کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اشترم اعتراف کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) نه دمت گرم دیگه نمیخواد... چن روز دیگه تل نصب میکنم میرم میگیرمشون... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﮐﭽﻪ ﮐﻮﺭﺩﻩ ﻧﺎﺯ ﻣﻪ ﮐﻪنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮔﯿﺎﻥ ﻧﺎﺯ ﻣﻪ ﮐﻪ
ﺑﺎﻻ ﺑﻪ ﺭﺯ ﻧﺎﺯ ﻣﻪ ﮐﻪ
ﭼﺎﻭ ﺭﻩ ﺷﻪ ﻧﺎﺯ ﻣﻪ ﮐﻪ... (sm50)
خا (sm203)(sm59)
(sm2) این باز خوبه، مورد داشتیم دقیقا فردای روز سفارش هارد پیشنهاد ویژه شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*مالمیر سجادِ، من مالویر ام... (sm59)
(sm81)
چته سر صبی (sm134)(sm120)
پشت این صبح دروغین تیرگی ست ...
تعداد موالید دختران دهه ۶۰ بیش از پسران بود
وی در خصوص دلیل این اتفاق می گوید: پسرانی که در دهه ۶۰ متولد شده اند با دختران دهه ۷۰ ازدواج می کنند اما در این دهه باروری کاهش یافته و از طرفی تعداد تولد پسرها هم بیشتر است برای همین احتمال تجرد قطعی برای دختران بیشتر است.
حرام است آقا حرام ، حرام اندر حرام ، هر کس اینکار را انجام دهد خر است . خودم ( حفظه الله )
روایت داریم می فرماید : هر پسر دهه شصتی که نزدیک دهه هفتادی شود ، عفو مخصوص دهه شصتی ها سر پل صراط شاملش نمی شود . خودم ( حفظه الله )
جعفریشون
آلبوم افشین جعفریشون بزودی
آلبوم منصور جعفریشون بزودی
آهنگ کامران هومن جعفریشون بزودی
علی قمصری ، محمد معتمدی آلبوم عبور ... (sm50)
هوای روی تو دارم ... نمیگذراندم ... (sm50)
نگاه کن ، نگاه کن
که به دست که میسپارندم ... (sm50)