آره بابا فشرده س دیگه طول میکشه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آره بابا فشرده س دیگه طول میکشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده 4k بازی میکنم !!!!
(sm70)تو تفاوت VGA با HDMi رو به من توضیح بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که خودم همین حدسو زدم تو مطمئنی ؟نقل قول:
خروجی hdmiنداره dviداره
تو برو دس بکن تو کیونت بو کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چند جا رفتم که همچین مشکلی داشتن سیستم بالا بود یا مانیتور بالا بود ، بازیارو خوب نمیآورد همین مشکلارو داشتن که dvi زدم درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اول باید جدیدترین آپدیت رو نصب کنی اگه جواب نداد دیگه گرافیکت در اون حد نیست
(sm2) درگیرن با خودشون
اپدیت اوکی هستش هم مانیتور هم گرافیکنقل قول:
ربطی به گرافیک نداره یک گیگ گرافیک دارم دیگه همون پورت خروجی هستش فک کنم
من بازی نمیکنم
در ضمن تو تصویر مشکلی ندارم گفتم علامتای اختصاری و شکلک تو فروم در این حد