نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره اومدن تو واسه من مثل خياله
بودنمون زير بارون واسه من ديگه محاله
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره اومدن تو واسه من مثل خياله
بودنمون زير بارون واسه من ديگه محاله
همه ی دلخوشی ِ من اون نگاه عاشقت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فکر کردی بجز من یکی دیگه لایقت بود
در اون ضلمت سرای سرد و غمگین........بخواب ایران من زجا میمونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از دلخوشی های این زندگی مگه چی بجز حقم و خواستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِ دنیا زمین خوردم از بچگی که یکجا رو پای خودم وایستم
من دلم ماریو میخاد.........ماری من و نمیخادنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل بی تو غم زده ،چشام و نم زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرامش منو دوریت بهم زده
همین امشب فقط امشب فقط......مثل خوده عاشق شدن باشنقل قول:
شب بود خسته بودم چشام و بسته بودمنقل قول:
خورشید سر زد و من پیشت نشسته بودم
مرگ غرورمو ببین....تنها تو میبینی........چشم شب و زمین کورهنقل قول:
حالا که خوب میدونی دلم هواتو کرده... حالا که بغض و کینه پاشو کنار کشیده...نقل قول: