[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعای آخر شب :
خدایا به من قدرتی عطا فرما که بتونم لپ تاپ را شاتدان کرده و بکپم!
از تو تخت هم تا یک ساعت بعدش با گوشی آن نشم(sm74)
اعترافات احمقانه شما
(آقا-بی نام)
در دوران طفولیت بنده در سن حدود 6 سالگی یه سری ماشین بادی مد شده بود که عمدتا هم سوغات مشهد بود و بادشون میکردی با تلمبه و بعد هم رها میکردی و با سرعت بالایی در میرفت و در نهایت محکم میخورد تو دیوار؛ خلاصه خاله مامانم یه پسری داشت اون موقع 3 سالش بود یا کمتر خلاصه خیلی تو کف این ماشین ها بود و همیشه سعی میکرد هم پاشون بُدوه. خلاصه یه بار رفتیم تو اتاق بازی این بچه و من هم چون بسیار اهل صلاح بودم بش گفتم فلانی بیا تا یه راه بت بگم تا بتونی مثل ماشینه تند بدوی اون هم گفت چی و کار ما شروع شد؛:
گفتم باید با این تلمبه بادت کنیم اونم خر کیف قبول کرد و لخت شد و ما هم تلمبه را گذاشتیم تو بچه مردم و شروع کردیم باد کردن
آقا این بنده خدا روده هاش درد گرفت و لخت دوید توی هال خونه و از قضا مهمون داشتند و اونم لخت؛
القصه اینکه گفت دلم درد میکنه و مامانشم نگران و در سوال از اینکه چرا این بچه لباس نداره. خلاصه بعد کلی اعتراف گیری گفته بود فلانی گفت بیا بادت کنیم و بعد این هم سال کسی نتونست ارتباط اینا را پیدا کنه و به ما چیزی بگه چون اصن این حرفا به من نمیومد و البته اون موقع به اندازه حالا منحط نبودیم. این دوستمون ما را ببخشه و خدا هم از سر تفعیلاتمون بگذره.
.
کوکولی کو
چوب بیسبال
2 رو خاش خاشی
از پهنا
با زاویه 45 درجه
تو حلقت
شاید باورتون نشه به دختره میگم برو بازار وایبر را بگیر نصب کن .از میدون پانزده خرداد زنگ زده:من بازارم. کدوم مغازه برم؟!!
اونايي كه دم از درد شكست عشق و عاشقي ميزنن و چس ناله ميكنن تا حالا يه دفعه شامپو موقع جق زدن تو سولاخ شومبولشون نرفته تا بفهمن درد واقعي يعني چي
پریود شدم!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...بابا به جان خودم اینو از یه دختره کپی کردم لامصب 3000 تا لایک
خورده بود گفتم شاید آمار لایکای منم بره بالا
خخخخخخخخخخخخخخخ
ﻭﺍﯼ ﭼﻘﺪ ﻧﻮﮎ ﺳﯿﻨﻢ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﭘﺴﺮﻡ ..... ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﻻﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺘﻢ 500
ﺗﺎ ﻻﯾﮏ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
سلام دوستان (sm10)
ما رو ندیدین خوش بودین عایا؟
مرسی مجتبی و دانیال عزیز (sm93)
زحمت کشیدین (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی اگه این فیلمو ندیدی حتما برو نگاش کن Don Jo 2013 (sm70)
بی تو بدون صفایی داره(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm38)
به به سلام اقا صابر ....(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی؟؟؟
(الان دارم دان میکنم(sm51))نقل قول:
داشتم با دختره مشاعره میکردم،گفت ن بده
گفتم:نون و پنیر و شلغم،،،،جف ممه هات تو حلقم
دیگه ب مسابقه ادامه نداد
دختره به مامانش میگه , چی میشد منم مثل پسرا وسط پام یه بلبل داشتم ؟ مامان میگه تو وسط پات یه لونه داری كه همه بلبلا واسش چهچهه میزنن...!!!
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرض (sm102)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تلخ بود خیلی (sm74)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال دادا اگه منطقه آزاد انزلیه یه ندا بده ما هم بهره ببریمنقل قول:
سلام دادا ، مخلصم (sm127)نقل قول:
رفته بودم تهران دادا
برو حالشو ببر ، یارو معتاده جــقهنقل قول:
(الان دارم دان میکنم(sm51))
ما که نفهمیدیم چی گفتی احسان ، معنیش میشه بدون من صفا داره (sm77)نقل قول:
بی تو بدون صفایی داره(sm86)
(sm38)
ولی به هر حال نوکرم ، حتی اگه بی من حال میکنی (sm10)
زندگی بر 2 چیز استواره
خایه سمت چپ
و راست
*** بهانه س ..
پیج مشکلات لاپایی
.
.
.
.
ﺳﻼﻡ ﺧﺪﻣﺖ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ 19 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻢ
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﻡ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯿﺸﯿﻢ ﻧﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻣﻦ
ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﻧﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﻟﯽ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻣﻮﻥ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﻪ
ﺳﮑﺲ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯿﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ
ﺍﺯ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯿﺘﻮﻥ ▓▒░
► ﺩﺳﺖ ﺑﺬﺍﺭ ﺭﻭ ﺷﻮﻧﺶ ﺑﮕﻮ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﻣﯿﮑﻨﯽ !
► ﺑﮕﻮ ﺑﯿﺎ ﻟﺨﺖ ﺑﺸﯿﻢ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﭼﻪ ﺧﺎﮐﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺳﺮﻣﻮﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ !!!!
► ﺑﺮﻭ ﯾﮑﯽ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮐﻮﭼﻪ ﺑﯿﺎﺭ ﺟﻔﺘﺘﻮﻧﻮ ﺑﮑﻨﻪ
► ﺑﮕﻮ ﺷﻨﯿﺪﯼ ﻣﯿﺪﻡ؟
► ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻮ ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺒﻮ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ؟ ﺑﯿﺎ ﻣﻨﻮ ﺑﮑﻦ
► ﺑﮕﻮ ﺑﯿﺎ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﻮﺷﮏ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﻢ ﺍﮔﻪ ﻣﻨﻮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﮑﻦ ﺍﮔﺮﻡ
ﭘﯿﺪﺍ ﻧﮑﺮﺩﯼ ﺯﯾﺮﻩ ﺭﺍﻩ ﭘﻠﻢ
► ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻮ ﺗﻮ ﺣﺎﺿﺮ ﯼ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﺸﻘﻤﻮﻥ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﯽ؟؟؟؟،
► ﺍﻭﻥ ﻧﺎﻣﺰﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺜﺎﻓﺖ ﮐﺎﺭﯾﺎﺭﻭ ﻧﮑﻨﻪ
► ﺧﻮﻧﻪ ﺧﺎﻟﯽ ﺗﻮﻧﻮ ﺑﺪﯾﻦ ﺑﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻧﯿﺎﺯﻣﻨﺪ !
► ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻮ ﺑﯿﺎ ﺩﮐﺘﺮﺑﺎﺯﯼ ﮐﻨﯿﻢ ....
► ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﯿﻨﻪ .. ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﻧﺎﻣﺰﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ
► ﮐﺴﮑﺶ 19 ﺳــﺎﻝ ؟ ! ﺧـُ ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ! ﺳﮑﺲ ﻧﮑﻨﯿﺪﺍ
ﯾﻬﻮ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﮐﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨـــﻪ
چه دندونای مرتبو سفیدی داره!
لره سیبیلاش خیلی قشنگ بوده دختر بهش میگه میشه یه تارشوبه من بدی؟لره دستشو میکنه تو شلوارش ازکونش یه مو میکنه میده بهش،دختر میگه من موی سیبیلتو میخوام لره میگه به ویترین که دست نمیزنن ازانباربرات آوردم!
به سلامتی ... خلاصه ما که دلمون واست تنگ شده بود(sm10)نقل قول:
فدات داش مجتبی ، خیلی لطف دارین ، همتون اصن سرعت ندارم ، صفحه باز نمیکنه میرم بعدا میام ، همینم بزور نوشتم ، لنتی نمیزاره صفحه باز شه
قبض برق زیاد اومده بود،
نشون بابام که دادم، یه سری تکون داد و پاشد رفت پشت کامپیوتر!!
گفتم هیچی الان دودستی کیس رو بلند میکنه میکوبه زمین!
منم رفتم نزدیکتر ببینم چیکار میخواد بکنه،
. دیدم رفته توو گوگل نوشته:
'' آموزش دستکاری کنتور برق'' :| :)))))
ما همان نسلی هستیم که سرگذشتمان از درگذشتمان دردناکتره ...
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد:"ازهر 10نفر،1نفر ازبیماری اسهال رنج میبرد"
سؤال لرها:
یعنی اون 9نفر دیگه ازاسهال لذت میبرن...!؟
(sm120)نقل قول:
(sm120)اصن همه چی تمومهنقل قول:
(sm49)نقل قول:
بیو بپاش لطفا(sm152)
ﭘﺴﺮﻩ ﺑﺎ ﭘﻮﺭﺷﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻭﻗﺘﯽ ﺳﻮﺍﺭﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﯿﮕﻪ
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺣﻘﯿﻘﺘﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻪ ﺣﻘﯿﻘﺘﯽ
ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺯﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﺑﺎ ﺳﻪ ﺗﺎ ﺑﭽﻪ!!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﯼ ﺑﺎﺑﺎ ﺳﮑﺘﻪ ﺩﺍﺩﯼ ﻣﻨﻮ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﻣﺎﻝ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺴﺖ!!
به بعضیام باید گفت عزیزم تو اینجا داری حیف میشی
برو هند اونجا میپرستنت...!
تركه مي ره پمپ بنزين و بعد از اينکه باکش رو پر مي کنه، مي ره پيش حسابدار و ميگه آقا چقدر؟ يارو مي گه 300. تركه تعجب مي کنه و آروم مي پرسه چي شده؟ شاه برگشته؟ بنزين فروش يواشکي جواب ميده نه، شما گازوئيل زدي
اصفهانيه به بچش ميگه برو دو تا نون از خونه همسايه بگير . بچه ميره و برميگرده ميگه نون ندادند. باباهه ميگه : چه همسايه خسيس هست برو از تو يخچال خودمون بيار
ترکه دستشویی بوده موبایلش زنگ می زنه پسرش بوده می گه : بابا کجایی ؟ می گه یه جایی. پسره می گه: مامان گفت امروز غذا نداریم هرجا هستی نهارتم بخورو بيا !!!
يه تركه صبح میره در مغازش.. کرکره رو بالا میکشه و میگه: بسم الله الرحمن الرحیم.... میره تو. میبینه همه مغازه رو خالی کردن.. میاد بیرون کرکره رو می کشه پایین و میگه : صدق الله العلی العظیم (sm27)
تركه ميره خواستگاري، دختره سبيل داشته، بهش ميگه: چرا سبيل داري؟ دختره ميزنه زير گريه، تركه ميخواد دلداري بده ميگه: مرد كه گريه نميكنه!!!
ترکه آشغال ميره تو چشماش سره ساعت 9 ميشينه دم در