منو با تنهاییهام تنها بذار ، دلم گرفته
روزای آفتابی رو به روم نیار ، دلم گرفته(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
منو با تنهاییهام تنها بذار ، دلم گرفته
روزای آفتابی رو به روم نیار ، دلم گرفته(sm172)
هزار پنجره نگاه در انتظار ساخته ام... روح غرور مرده را در اشک خود شناخته ام...
من همون پوسیده ی تنها نشینم
هجرت تو هر چه بود معراج تو بود
درخت پیر تن من
دوباره سبز میشود
هر چه تبر زدی مرا
زخم نشد،جوانه شد
در آن سوی پل پیوند
تویی با خنجری در مشت
در این سو مانده پا در گل
منم با خنجری در پشت
تو ای با دشمن من دوست صداقت را سپر کردی... چه آسان گم شدی در خود چه دردآور سفر کردی...
یه بار دیگه صدا بزن اسم منو با دل خوش
هر چی دارم ازم بگیر اما علاقمو نکش
صدا بزن اسممو تا مرگو فراموش کنم
صدا بزن اسممو تا فقط تو را گوش کنم
من اگه هنوز میخونم واسه خاطره دل توست
شعر من صدای غم نیست ، همصدای حسرتِ توست
تو می دونی زبون شاپركها رو
تو می شناسی مسیر قاصدك ها رو
تو نقاش بال پروانه هایی
شكوه سبزه ها ازجنس گل هایی(sm172)
يار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم
تو شدي مادر و من با همه پيري پسرم
تو جگر گوشه هم از شير بريدي و هنوز
من بيچاره همان عاشق خونين جگرم
پدرت گـوهـر خود را به زر و سيم فروخت
پدر عشق بسوزد که درآمد پدرم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوسیده به چه معناست اونوقت؟ :|
ما گذشتيم و گذشت آنچه تو با ما کردي
تو بمان و دگران واي به حال دگران
نقل قول:
من پوسیده شنیده بودم
باید از نویدم بپرسم
ممنون بازم (sm10)
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزار زندگيم راحت از هم بپاشه
جوابم نکن مردم از بي جوابي
يه چيزي بگو پيش از اينکه بميرم
به خوابم بيا پيش از اينکه بخوابي
یواش یواش تو قلبت خونه کردم...یواش یواش تو رو دیونه کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از عشق چيزي نمي خوام به جزتو
ولي از تو هيچ انتظاري ندارم
نقل قول:
برگرفته از پیج شاعر ترانه... لینک روی عکس قرار داده شده (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدید درست شنیده بودم (sm172)
سلام رفیق... ممنون (sm10)
مخرج یه سری حروف شبیه همِ واسه همین پیش میاد که اشتباه شنیده بشه... تازه من واسه تست به یکی دادم گوش بده میگه من بوسیده میشنوم (sm120)
ولی من بازم با این تمپو پایین پوسیده میشنوم (sm169)
(sm2)
نقل قول:
من چه بودم نقش باطل
قايقي گم كرده ساحل
باهزاران زخم بر دل
از عزيزان يادگاري
بي نياز از هر نيازي
اتفاقا میخواستم به پیج الی مسیج بدم نشد (sm120)نقل قول:
زیاد پیش میاد... مثلا آهنگ هندسه آلبوم چارتار... مختصات راه توست یا نام توست؟ من هر دو رو میشنوم... از نظر معنای لغوی مختصات با راه همخونی داره... از نظر قافیه نام با اندام... خلاصه که ما گیج شدگانیم (sm59)
حق نگهدارت... خوش باشی
نقل قول:
همچین قصدی نداشتم
ولی این روزا همه داغونن(sm172)
شب شما هم خوش
دو خط شعر بدین مشاعره کنیم
ششصدو شصتو شش سه تا شش داره...بغالی سر کوچه کشمش داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین شعر رو گفتم جواب بدید
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار و یک شبی دیگر نگفته زیر لب دارم
مثال کوره میسوزم تنم از عشق امید طرم دارد
(ببخشید تقلب کردم (sm25) )
درو وا کن عزیزم من اومدم...من با هزار تا عن اومدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم . معذرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه باز بزارین تاپیک شلوغه نمیشه دید اخر چیه (sm25)
نقل قول:
من چه بودم نقش باطل
قايقي گم كرده ساحل
باهزاران زخم بر دل
از عزيزان يادگاري
بي نياز از هر نيازي
یکی هست تو قلبم که هر شبنقل قول:
واسه اون می نویسم و اون خوابه
نمیخوام بدونه واسه اونه
که قلب من این همه بی تابه
( روحش شاد )
همین امشب فقط امشب قط مثل خود عاشق شدن باشنقل قول:
در اوار همه ایینه ها تکرار من باش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی که کوله بارت رو
میون گریه میبستی
یه احساسی به من میگفت
هنوزم عاشقم هستی
یک روز رسد شادی اندازه یک دشت...یک روز رسد غمی به وسعت دریانقل قول:
البته خودم توش دس بردم
(sm10)(sm127)(sm19)نقل قول:
نقل قول:
آهای همیشه و هنوز قلبم ، خبر داری داره میسوزه قلبم
جای اینکه تشنه ی خونم باشی ، یه بار شده
دل نگرونم باشی؟
چاووشی
ممنون بابت این همه شهامت (sm19)نقل قول:
ماهک عزیز الان دیگه شده لاست کویین عزیز (sm59)
در ضمن من که نخندیدم که (sm54) انقدر واسه خودمم پیش میاد از این دست اشتباه شنیدن ها...
موفق و شاد باشی (sm10)