الان بابای پاشایی میاد میگه به خاطر مرتضی بوده که آلبوم لو نرفته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان بابای پاشایی میاد میگه به خاطر مرتضی بوده که آلبوم لو نرفته (sm2)
عادل یه تنظیم زده که احتمالا مال شاهرخ خدابیامرز بوده(sm81)
سجاد یادته اینو؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا سر آلبومی (sm74)
ریدی که(sm2)
روحش شادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته
محسن هیچکدوم از ترانه های صفا رو تنظیم نکرده
(sm50)هفت یعنی ازش یه پارو یا قطار درمیاد؟
(sm77)
اینم یه نشونه دیگه صفا یواش یواش حذف میشه
منم به رسول گفتم نکته مهمی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست میثم یوسفی رو
خراسون از چه میناله
فقط چنگیز میدونه
کوشان 6/8 تنظیم کرده
ترانس چنگیز پس
صفا رفتنی نیست تو سیزده با جاش نبود تو حریص کمرنگ بود ای یعنی حالا حالا ها هست حداقل تک اهنگ
ترانشو گذاشته
چه دردى مى كشه عاشق؟! - فقط پاييز مى دونه/ خراسون از چه مى ناله؟!فقط چنگيز مى دونه
/ عذابِ هرزه رويى رو گل جاليز مى دونه، موذن زاده داره رو مزارت نوحه مى خونه.../
منو بعدِ تو باداى پريشون خون بغل كردن، گل طوفان شدم موج منو اوج غزل كردن/
وجودم آش و لاشِ انفجاراى دمادم شد، پس از تو روى من بمباى خنثى هم عمل كردن...
با دقت نخوندمشنقل قول:
همون اولاشو سرسری
بذار با صدا خود محسن گوش بدیم
یا حضرتا محسن اینو چجوری خونده
این شعره چنگیزه ؟؟؟
فردا ، کنت آبی ، صدای سلطان ، چه شود ... (sm50)
تریاق و دل من و اینا رو هم
حتی امیر بی گزندو هم کامل و خوب نه
تو آلبوم گوش بدیم بهتره (sm173)
قصد کنی بر تن من
شاد شود دشمن من ...
یعنی رسمن بریم بمیریم دیگه با این شعرا
شوک طرب انگیزها جواب نمیده
مسلخ هم بعد آلبوم بده (sm173)
شعری که از سعدی یکی اون بالا گذاشت همونه که تو آلبومه؟
(sm81)نقل قول:
من الان یه حس عجیب و غریبی دارم شما هم اینجوری تشریف دارید یا فقط من اینجوریم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
بیت اول اسلوب معادله(sm50)
من بخدا فردا 4 واحده یه امتحان دارم بخدا نمیتونم نگاه کنمنقل قول:
نقل قول:
مواد افیونی (sm70) مجمع معتادیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجت الاسلام طباطبايي نژاد به عنوان نمونه گفت: " كدام روحاني حقوق 100 ميليوني گرفته كه مردم اين چنين مي گويند؟ در حالي كه روحاني به همان حقوق 300 هزار توماني بسنده مي كند.
اخیییی بمیرم(sm81)
خییییییییلی عجیب(sm59)نقل قول:
(sm88)(sm178)نقل قول:
متصل شیدایی دل من
غیر این سه ترک اهنگ دیگه ای به چشم نمیخوره طرب انگیز باشه
قردا چه بر سر ما خواهد آمد(sm178)