برای چی میگی جا نمیگیره باریک تره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای چی میگی جا نمیگیره باریک تره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا خب کیس 3.5 هس تو اون 2.5 کجاش میخوای بذاری کوچیکره خب نمیشه که ..
خوبه فقط یه جا ریدی دیوث چرا میرم رو عکس میلرزه .. (sm2)نقل قول:
اینجا رو هم یه کم بش طول بده یه کم زیاد نه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چپه گرفتی هارد لپ تاپ رو میخوام بذارم تو کیسنقل قول:
خا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوشت میدم اسکل کردی میگم 2.5 میخوای بندازی تو 3.5 خب نمیشه دیوس ..
یه قالب بگیره میشه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بش نمیفهمه کلا ..
من برم وزنه ..
من چطو الان ssd انداختم تو 3.5نقل قول: