آقایووون داداشااا چ خبر از محسن چاووشی ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقایووون داداشااا چ خبر از محسن چاووشی ؟ (sm120)
حاشیه های بازی پرسپولیس ایران - النصر عربستان
* دیدار دو تیم امروز چهارشنبه در ورزشگاه آ زادی برگزار می شود.
* دقایقی پیش پرچم بزرگ جمهوری اسلامی ایران و پرچم بزرگ 2400 متری پرسپولیس در استادیوم آزادی باز شد.
* همانطور که قول داده شده بود تعدادی پرچم های بلند و بزرگ پرسپولیس به سبک تماشاگران کره ای در اختیار مشوقین و هواداران قرار گرفت و به استادیوم حال و هوای خاصی داد.
* دو ساعت مونده به بازی طبقه پایین پر از تماشگر شده و فقط پشت دروازه ها خالیست.
* لحظاتی پیش پرچم های جمهوری اسلامی ایران بین هواداران پخش شد و با هجوم طرفداران برای گرفتن پرچم مواجه شد .
* اینطور پیش بره تا ساعت 5:10 طبقه پایین استادیم پر خواهد شد
از کی تا حالا تو شدی منتقد صفاریان (sm2)تو خیلی بگوزی در مورد مجید کاظمی نظر میدادینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجید فراماسون(sm2)
امیر دیوانم کرد رفلش نمیشه من فکر میکنم کسی چیزی نمینویسه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ریدم تو این شانس
بخدا دیگه خسته شدم فک کردم نت ریده بخاطر شرکته چن ساعته هی قط و وصل میشه بدبختیام شروع شد مودم چک کن اداپتور مودم چک کن اسپلیتر چک کن کوفت چک کن و ....
ویندوز رو عوض کن حله
بازی باس تو موبایل ببینم (sm3)
کلاسای لعنتی (sm3)
(sm120)من بخاطر اصل تیتر اینو زدم اسمش که بزرگ هس حالا بذار کاملا برینه بعد ما همگی میرینیم بش (sm2)نقل قول:
(sm19) اشترم چقد این تی شرت بت میاد