شمالي ِ داريوشم زديد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شمالي ِ داريوشم زديد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل همینجاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت پشت خط استارت ن
(sm2)نوید چت میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا لو نمیده (sm120)
کی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بعضی شبا هم از دستشون در میره سرعت شبانه تا 600 میره و تا صبح لیست خالی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن توبه نمیکنه (sm25)
(sm2)می خواسته مجوز بگیره از ارشادنقل قول:
خاک تو سر ابی
احـمق شعر به این خوبی رو عوض میکنن ؟! میخوای خدمت آغا برسی مگه ؟! (sm50)
من مخابرات داشتم اصلا فرقی نداشت شب و روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اشتباه کردم کمپین گرفتم افتضاحه
بعد کنکور 4 مگ میگیرم
ابي (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ خو ندارم بگمنقل قول:
يكي از اين ادمينا هي اومد اينجوري كامنت گذاشت :| :|
من فهميدم اين از يه چيزي خبر داره
رفتم بهش گفتم چي شده. گفت اين عكس واقعي بوده. يكي از آشناهاي محسن بوده.