مشکل از کجا بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل از کجا بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس اینا رو چک کنم دیگه تک تکشون متهم ردیف اصلی هستن(sm120)مودم 26 تومنیه چینی اسپلیتر همچنین اداپتور همیشه خراب میشه برق خوب نرسه هی قطی میشه و باقی مواردنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اینترنتم قطع بود . تازه زنگ زدم شاتل آقا مهربونه کمکم کرد درست شد (sm120)نقل قول:
همون پیراهن صورتیه؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) از پشت تلفن پیرهنس معلوم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابراته یه مگ الان اپدیت میکنم مرورگر رو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر نمیشه این عنوانو یکم بکشی بزرگ شه عوضش اسم ارسال کننده اخرین مطلب (آخرین ارسال) کوچیک بشه ؟ (sm120)
بعد پست رو باز میکنم چرا میره صفحه اول ؟
گلاره عباسی و حضور هم زمان در «شهرزاد» و «کیمیا»
موسیقی سریال شهرزاد در قالب یک کنسرت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کنسرت "شهرزاد" به آهنگسازی فردین خلعتبری و خوانندگی علیرضا قربانی در واقع رونمایی موسیقی سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلاره عباسی دوست جون جونیه اسپاکوئه