سرعت واقعا داغونه نمیدونم ایراد از فرومه یا نت(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت واقعا داغونه نمیدونم ایراد از فرومه یا نت(sm25)
بیشتر با عصار کار میکرد
از فرومم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت های دیگه زودتر باز میشن باران یکم کنده
الان با کسی کار نمیکنه دیگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی موزیک داخلی رو دنبال نمیکنم تو این اثاری که من دیدم اومده ندیدم کاری داشته باشه
تیتراژ سریال خاتون برای سالار عقیلی رو فکر کنم خودش کار کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه من خیال میکردم تو کارای خواننده های داخلی را بیشتر دنبال میکنی ..نقل قول:
موزیسین خوبی بود آهنگسازی ها و تنظیماش قوی بودن
قبلا اره ولی الا دیگه غیر شادمهر کسی رو گوش نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرسی ..نقل قول:
من نمیدونستم سنتی کار میکنه
فکر میکردم پاپ زمینه اصلی فعالیتش بوده اما اینجا نوشته عمده فعالیتش در سبک پاپ - سنتی بوده !