بیپ تونز بیسته که
نمایش نسخه قابل چاپ
بیپ تونز بیسته که
بیستم زیاده . قربانی و همایون 10 تومنه (sm138)
شخصا اگه هر کدوم 100 تومن هم قیمتش بشه ، حتی اگه نداشته باشم ، شده قرض می کنم و می خرم نسخه ی اصل رو ...
شما اگه به چیزی ایمان داشته باشی ، مهمترین چیزی که در موردش برات بی معنی میشه بحث مالی است و بس ...
الان یعنی تو ایمان داری به چاوشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اصولی که واسه خودم دارم ...
کمترین کاری که میشه یه عنوان طرفدار واسه یه خواننده انجام داد خریدن نسخه ی اصلی آلبومش تشریف داره
من از دیار حبیبم نه از بلاد غریب ،
مهیمنا به رفیقان خود رسان بازم ... (sm172)(sm74)
پنج دی ...
ایرج بسطامی ...
بعید نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودم طوری بیایی که بوی تو را باد نشنودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوانه شده این پسر،
پیراهنت را به دهان گرفته کجا می برد؟
stop being a lil bitch (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدرم پنجره بازم نیست ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسلم رخصت آوازم نیست
در پی همقدمی همنفسی ،
ایستادم که تو از ره برسی ...