فلسفه های پوچ ترک 7 خیلی خوبه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
فلسفه های پوچ ترک 7 خیلی خوبه ..
(sm2)گمشو تو فقط چورن دان میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال کنین چقد حس قوی دارم رو اسم آهنگا 2 تا ترک دان کردم یکیش فک کنم اصا بهترین ترک آلبومش باشه .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه انتقال داد !?؟! (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببینید می خواد بزنه رو دست چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شد چه شد پايان قفس
چه شد چه شد نورِ مقدس ... (sm50)
نه اونارو جمع میکنم هفته ای یه بار یه دونه 3 ساعته میگیرم 30 گیگ میزنم (sm2) (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته زیاد نباشه مثلا 1 گیگ اینا باشه با شاتل میگیرم (sm2)دیگه دانلودام تموم شده چیزی دانلود ندارم ازونا (sm2)
ترک 7 خیلی خوب بود درکه باقیو دان کنیم .. :l
(sm50)Narcos خیلی خوبه بازم سریال معرفی کنین (sm51)