باید میگفتی داریوش شمالی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش: اسم
شمالی: فامیلی
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
باید میگفتی داریوش شمالی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش: اسم
شمالی: فامیلی
(sm2)
من خبر نداشتم وگرنه نمیگرفتم الانم پشیمونم رفت تو پاچم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جنوب شی وضعیت فرق میکنه ؟(sm120)نقل قول:
محوطه سازی و پروژهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دو مورد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرههه باباااااا (sm2)فرقش يه دنياسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نه اونجوري حق مطلب ادا نميشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس من تموم نمیشه ، یه وقفه 2 یا 3 ساله کار میکنم بعدش رشته ای که دوست دارم میخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میخوای بگیری ؟!نقل قول:
زمان ما خرهای ماده همیشه حاضر در صحنه بودن(sm120) هر روزی کلاس میزاشتن اینا بودن (sm120) اول عید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار تا کار و ایده دارم
خیلی چیزا باید بگیرم
ولی پول(sm25)
باید برم بنایی(sm172)
منم همینطور شد . لیسانس که گرفتم رفتم سربازی و بعدش ارشد خوندمنقل قول:
این کلاس فکر نکنم ماده داشته باشیم ، شاید هم باشن ، خدا رو چه دیدی ! (sm120)نقل قول:
بغض خيلي قشنگه (sm74)
چرا آخه خود ِ عليرضا افكاري سر اينكار نبود (sm1)