نت رو شارژ کردم ولی ترافیک نتم هنوز رو 600 مگ ماه قبله... (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
نت رو شارژ کردم ولی ترافیک نتم هنوز رو 600 مگ ماه قبله... (sm25)
یعنی ترافیک خریدی ؟ عجیبه همونجا اعمال میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو هایدتو گوش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمدید کردم ولی ترافیک هنوز مال ماه قبله... زنگ زدم گفتن صبر کنین ایمیل بزنیم تهران باهاتون تماس میگیرن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز چه اسکلیه اون زنگ بزنم تهران (sm30)
نه عزیزم یه ساعت خاصی میره رو دوره بعدی
منو یه عالم تصویر مبهم از روزای کوتاهمون ... (sm50)
بارونی ام همیشه پشت شیشه ... (sm50)
اینو تو از کجا میدونی استراکشن شاتل با مال تو یکیه که همچی ادرسی میدی اونم بچه نیشابور نیشکر زیاد خورده میره دو ساعت دنبالش میگرده (sm2)نقل قول:
دیشب ساعت 10-11 شارژ کردما... (sm29)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریاچه ی نمک تو صورتت گمه
تو بانمک تری دریا توهمه ... (sm50)