بیخیال ، دور هم بودن گرم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد غلط میکنه !
نمایش نسخه قابل چاپ
بیخیال ، دور هم بودن گرم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد غلط میکنه !
هر کی رفت مشهد بره پاساژ التون فست فود رویای سبز(sm100)
صددرصد .منتظرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارها برا خودم پیش اومده ، یه بار با مدیر گروه درگیر شدم (sm120)نقل قول:
از اقوامه ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نیومدن هم خودم تنهایی میام ، خیلی نیاز دارمنقل قول:
معلم ملی چه جاهایی بلدی شوما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغ میکنی(sm120)؟نقل قول:
دالتون فقط خوبه بری یه چرخی بزنی و از اسانسور و پله برقیش استفاده کنی (sm120)
هر چی من رفتم که جنساش سرجاش بود(sm120)
حتما بیا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که چادربپوشی؟(sm120)نقل قول:
به والله ه که جانانم تویی تو (sm176)
دعا کن مشکلی پیش نیادنقل قول:
تا نزدیکاش رفتم ، اما منظورم بیرون انداختن بود (sm2)