آهان john wick رو هم دیدم درجا پاکش کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان john wick رو هم دیدم درجا پاکش کردم
یه دختره هست تو کامنتا خیلی به اشترم ابراز علاقه میکنه اشترمو به تباهی نکشه
(sm2)عجب حجمی داره فیلم کوتاهه
موزیک ویدئو جدید و بسیار زیبای Chris Brown, Tyga به نام Ayo ...
(sm2)دیدم مهدی ترکه داره تعریف میکنه دیگه طرفش نرفتم میگفت نصف عمرت بر فنا ندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر حسین بهت نگفت؟؟ |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاینی صداشُ گذاشته بود جدا 200 مگ دان میکردی با یه نرم افزار 7 میگی سینک میشد حل میشد!
من به حسین گفتم به تو یادم رفت با اون وضع که نمیشد دید اصن| :
(sm2)نظر کارشناسی اشترم من باب ویپلش : مذخرف بود
هیچ میدونستین سریالارو من با انکود x265 میگیرم ..
720P که X264 هس حجمشو نصف کن با کیفیت بیتر میشه 265 !!!! (sm118)
جان ویک که خوب بود
منم نمی خواستم ببینم هی اینجا گفت نصف عمرتون بر فناس رفتم ببینم چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاکسکچر هم فیلم خوبی بود...خوب بود ..عالی نه (sm132)
اکبر یه بار دیگه صدا رُ بگیر سینک کن (sm120)
Winter Sleep 2014
(sm70)اقا من حوصله ندارم اینو ببینم یکیتون بره نیگا کنه بیاد تعرف کنه (sm2)
نه فقط گفت برا اونم مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دیدم تموم شد رفت اعصابم از آخر فیلمم خورد شد :|
پاک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا حیف شد!نقل قول:
سکانسی که رفت تو اتاق خودشو به درو دیوار کوبید بعدش داداشش اومد خیلی خوب بود (sm50)
فیلم خوب و قابل بحثی بذار هر وقت حسین بود مفصل میریمش (sm50)نقل قول:
نه زیاد اوکینقل قول:
سلما هم بگیرین ببینیم بد نیستنقل قول:
امیر ماشین داری بیا بریم دنبال سینا بگردیم؟
سینا (sm74)
ای کاش برمیگشت ...(sm50)
در خون برگشت (sm81)نقل قول:
یه فیلم آرمانگرای ترکی هستش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف میاد همه چی رو به نقد میکشه اما خودش یه موجود تو خالی هستش و .. .
در کل نبینی بهتره
(sm74)نگو حیف دان کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من بگو ولی به اون مرحوم نه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم دان کنیم ببینم حتما (sm70)
فکر نکنم خوشت بیاد چون داستان خیلی آروم پیش میره !نقل قول:
3 ساعت و اندی هم باس بشینی پاش
تو این راه خدا یار و یاورتون باشه (sm2)نقل قول:
(sm2)خب بخاطر همی گفتم حوصله ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)اشترم بعدن یه بنرم واسه کنسرت رسول زاده بزن
(sm120)دبش در حال دم
خب منم همون اول کارو تموم کردم دیگه (sm120)نقل قول:
(sm120)اولیش میگن خوب بود دومیشو رید اینم میرینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم اخری بهرام 24 بود اورجینالش هس ؟
حوصله جمع و کم ندارم یه ضرب میخواامتتتت (sm19)
عجب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)صدای مجتبی کبیری
دنبال خو بِی تو نا بَرُم (sm74)نقل قول:
اورجینال پارو هم اینجور بود سایز نداره کیفیت میخوام چیکانقل قول: