تو بیا آوانس میدم بت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بیا آوانس میدم بت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
آخرای دانلوده(sm2)
دانلود شد(sm74)
برداشتی که(sm120)
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
چی شد به کجا رسیدی(sm19)
یه فایل دارم با گوشیم آپ میکنم الان مینصبم(sm19)
سهند کد دعوت داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Toward347160نقل قول:
آخ آخ آخ 400 سکه پرید
من درخواست دادم برای بازی
(sm74)ٌ نفمیدم کی میان کی میرن
Yesنقل قول:
دی شد و بهمـــن گذشت فصل بهاران رسید
جلوهی گلشن به باغ همچو نگاران رسیـــــد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Zoey deutchنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
پس از رگبار
خفن بار
از دستِ من میری
از دستِ تو میرم
تو زنده میمونی
منم که میمیرم
وای دیوانه شدم میروی...
چه فضای دِپی
(sm98)
- (sm98)(sm173)
همین الان یه کاربر عضو انجمن شد بنام شلغم (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
(sm2)شلغم(sm2).
(sm30)
این کاربر وجود ندارد .(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلغم با ما به از این باش که با خلق جهانی (sm70)
(sm2)
عشق من کی؟
شلفم (sm118)
همه دوستش دارن.
شغلم (sm118)
همه عاشقن.
شلغم (sm118)
همه دیوونه اشن.
شلغم (sm118)
میمرن براش.
شلفم (sm118)
عزیز همه.
شلغم (sm118)
نفس همه.
شلفم (sm118)
عُمر همه
شلفم (sm118)
فردا 13 بدره برید بیرون بزنید به دشت و بیایان (sm120)
از جام تکون نمیخورم هر وقت رفتم 13 بدر بارون گرفته نتونستم درست قلیون بکشم (sm50)
میشینم تو خونه ام یک پاکت وینستون میکشم ریل آهن را تماشا میکنم و موزیک ملایم میزارم و لذت دنیا را میبرم (sm50)
سیزده را همه عالم بدر امروز از شهر
من خودم سیزدهم کز همه عالم بدرم
چقدر تو هی ایه یهش میخونی برو بابا بادی به کله ت بخوره نهارم ببرین بیرون . انقدرم زر نزن (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
هادی تو نمیخوایی این آوتار دو دماغیت را عوض کنی؟(sm70)
این عشق من و سهنده خخخخ (sm2)نقل قول: