داداش (sm138)
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش (sm138)
ایول خرخون بودیا (sm74)(sm120)[/QUOTE]
منفوری شدم تو فامیل.درس خیلی نخوندم..تمرکزم بالا بود.تموم شد ولی دیگه(sm175)
اصلا هیچی نمیفهمی عین برق و باد میگذره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ که چقدر سفر مجردی میچسبه !
تنها باری که زهر شد بهم کرمان بود 24 ساعت تو راه بودم ، مرتیکه خر حرف نمیزد ، بنا به وضعیت هم نمیتونستیم بریم بیرون
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه شب عشقولانه تره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
اخرشم گفتی چی شد (sm25)
دوران دانشجویی بهترین دوران زندگی آدمه
التکبیر(sm120)
هی غر میزدیم اون دوران حالا میفهمیم چه روزایی بود..اون زمان ازادی کاملم بود..الان تفکیک جنسیتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا(sm3).
کمتر از 45 ساعت (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منفوری شدم تو فامیل.درس خیلی نخوندم..تمرکزم بالا بود.تموم شد ولی دیگه(sm175)[/QUOTE]
چیکار میکنی با این نقل ها (sm120)
منفوری واسه چی؟ (sm54)
وارد جزئیات نشو (sm25)(sm120)نقل قول:
من یاد جنایاتی که انجام دادم می افتم (sm25)(sm2)